Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Norsk som fremmedspråk

grammatikk

Denne utgaven har gjennomgående flere kontrastive kommentarer slik at leseren lettere ser forskjeller mellom norsk og andre språk. Flere kapitler er gjort mer oversiktlige gjennom en mer presis presentasjon, og de tyngste delene er kuttet ut eller skrevet om. Les mer

419,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Denne utgaven har gjennomgående flere kontrastive kommentarer slik at leseren lettere ser forskjeller mellom norsk og andre språk. Flere kapitler er gjort mer oversiktlige gjennom en mer presis presentasjon, og de tyngste delene er kuttet ut eller skrevet om. Nye og pedagogiske eksempelsetninger gjør framstillingen brukervennlig og variert.
Dette er en bok som er skrevet for studenter, elever i videregående skole og for deltakere på kurs i voksenopplæring som ikke har norsk som morsmål. Grammatikken er også beregnet på lærere som underviser i norsk som fremmedspråk og andrespråk.

Anne Golden, Kirsti Mac Donald og Else Ryen arbeider alle ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier ved Universitetet i Oslo. Alle tre har lang erfaring fra norskundervisning for internasjonale studenter i Norge og utlandet, og fra lærerutdanning på feltet norsk som fremmedspråk.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788215023175
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

T
TB – 16.11.2004

– Denne boka gir deg innføring i norsk grammatikk. Hva kjennetegner ordklassene? Hvilke ledd består setninger av? osv. Selv om boka er ment som en innføringsbok, trenger man nok litt kjennskap til grammatisk terminologi for å kunne ha fullt utbytte av den. Den er meget oversiktlig og kan uten problemer brukes som et oppslagsverk. Spesielt godt egnet er boka for undervisning i grammtikk, både for lærere som underviser norske barn og for lærere som underviser minoritetsspråklige. Et pluss får den også for at den inkluderer nyttige lister med verb (svake og sterke) og nasjonalitetsord som tilleggsmateriale på slutten av boka. Men for meg ble boka kanskje litt for kortfattet og til tider overfladisk - den prøver å behandle et svært stort materiale på under 300 sider!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norsk som fremmedspråk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lik meg

Anne Wisløff
Innbundet 
272,- 299,-
 

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Stormen
Ny!

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv