Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Det går bra!

Grunnbok : for deg som lærer norsk på høyere nivå : nivå B2-C1

Det går bra! er et læreverk for deg som behersker norsk på mellomnivå. Verket er en læringspakke bestående av grunnbok, arbeidsbok og nettressurser. Det går bra! passer for studier og norskkurs på høyere nivå i Norge (for eksempel Bergenstestkurs eller trinn III-kurs ved høyskoler og universitet) og for norskstudier i utlandet. Les mer

429,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Det går bra! er et læreverk for deg som behersker norsk på mellomnivå. Verket er en læringspakke bestående av grunnbok, arbeidsbok og nettressurser. Det går bra! passer for studier og norskkurs på høyere nivå i Norge (for eksempel Bergenstestkurs eller trinn III-kurs ved høyskoler og universitet) og for norskstudier i utlandet. Det går bra! er tredje del av lærebokserien Norsk for deg!, som dekker alle nivåene i norskopplæringen:

Nå begynner vi! Grunnbok og arbeidsbok (A1-A2)

Opp og fram! Grunnbok og arbeidsbok (B1)

Det går bra! Grunnbok og arbeidsbok (B2-C1)

I samme båt! Grunnbok og arbeidsbok (C1)

Norsk for deg: Grammatikkoppgaver (B2)

Norsk for deg: Tekster og grammatikk (C1)

Helsenorsk for deg! (A1-B2)

Grunnboka inneholder saktekster og fortellinger, med tilhørende ordforklaringer og diskusjonsspørsmål. Tekstene gir bakgrunnsinformasjon om norsk historie, litteratur, kultur, religion, velferdsstaten, helse-Norge, norsk språk og det norske utdanningssystemet. Boka setter også søkelys på dagsaktuelle temaer som for eksempel ytringsfrihet, samlivsformer, dagens flerkulturelle Norge, myter om nordmenn og innvandrere, rovdyrpolitikk - og den formidler hvordan livet i Norge kan fortone seg.

Arbeidsboka inneholder ulike grammatikkoppgaver som er aktuelle for studenter i norsk på høyere nivå. I tillegg inneholder arbeidsboka ulike oppgaver til lytteøvelser, idiomatiske uttrykk, en minigrammatikk, m.m.

Nettressursene består av nettsiden www.norskfordeg.no, som inneholder løsningsforslag, informasjon om bøkene og om nettkurs knyttet til bøkene. Man kan be om å bli registrert på en liten gratisdel av nettkurset for å se eksempeltimer. På nettkurset finner man videoer, lydfiler, grammatikkoppgaver, m.m.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
266
ISBN
9788245032659
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Det går bra!
Format
24 x 17 cm
Serie
Det går bra!
Norsk for deg!

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det går bra!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Macbeth
99,-

Macbeth

Jo Nesbø
Innbundet 
99,- 399,-
 

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv