Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Il libro d'italiano

corso elementare e intermedio di lingua italiana con versione in norvegese = kurs i italiensk språk på grunn- og mellomtrinn tilrettelagt på norsk

Il libro d'italiano er det første kurset for undervisning i italiensk laget i Norge og skrevet av en italiensk lærer med en lang undervisningserfaring i Norge. Kurset er derfor utarbeidet spesielt med tanke på elever som har norsk eller et annet skandinavisk morsmål og er tilrettelagt til norsk. Les mer

615,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Il libro d'italiano er det første kurset for undervisning i italiensk laget i Norge og skrevet av en italiensk lærer med en lang undervisningserfaring i Norge. Kurset er derfor utarbeidet spesielt med tanke på elever som har norsk eller et annet skandinavisk morsmål og er tilrettelagt til norsk. Det hører også med 18 lytteøvelser og 15 prøver i muntlig tekstforståelse samlet på CD.

Il libro d'italiano har hatt stor suksess siden utgivelsen i januar 2002. 4. opplag er nå klart til salgs. Boken er ført opp i Den Norske Bokdatabasen og kan kjøpes hos bokhandleren eller direkte fra Latina forlag.

Boken er laget i samarbeid med Det italienske kulturinstitutt for å imøtekomme den økende interesse for det italienske språk og kultur i Norge. Kurset brukes nå av Instituttets språkskole, den største i Norge, og målgruppe er både universiteter, folkeuniversitet/friundervisning, videregående skoler og den som vil lære italiensk på en selvstendig måte. Kurset henvender seg til elever som helt fra nybegynnerstadiet av ønsker å tilegne seg en grunnleggende kompetanse i det italienske språk, med kommunikasjon som siktemål. Kurset er inndelt i 16 enheter (unità) med økende vanskelighetsgrad..

Detaljer

Forlag
Latina forl.
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Italiensk Flerspråklig
Sider
278
ISBN
9788291849010
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2002
Originaltittel
Il libro d'italiano

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Il libro d'italiano:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv