Levende norsk - Inger Egebakken

Levende norsk

en innføringsbok i norsk for utenlandske studenter

; Lise Bostrup ; Lilian Brøgger (Illustratør)

Levende norsk er ei innføringsbok i norsk (bokmål) for utenlandske studenter og andre som ønsker å lære å snakke norsk. Hovedfokuset i boka er norsk som kommunikasjonsmiddel, et levende, moderne norsk som det snakkes i dag. Les mer
Vår pris
289,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 289,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Levende norsk er ei innføringsbok i norsk (bokmål) for utenlandske studenter og andre som ønsker å lære å snakke norsk. Hovedfokuset i boka er norsk som kommunikasjonsmiddel, et levende, moderne norsk som det snakkes i dag. Levende norsk er beregnet til begynnerundervisning, men den kan også brukes for å gjenoppfriske det grunnleggende ordforrådet og de viktigste grammatiske strukturene for dem som allerede har lært norsk ei stund. Levende norsk er ei bearbeidet utgave av den danske innføringsboka Aktivt dansk fra Alfabeta forlag i København. Aktivt dansk ble utarbeidet av Lise Bostrup mens hun var lektor i dansk språk ved Westfälische Wilhelms Universität i Münster. Levende norsk er utarbeidet av Inger Egebakken mens hun var lektor i norsk språk og litteratur ved Université Marc Bloch i Strasbourg.

Til lærerverket er det også utarbeidet ei engelskspråklig bok med tittelen Levende norsk - Grammar and Word List for Beginners, og i denne forklares det språklige stoffet på et lett tilgjengelig engelsk.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Portal
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 140
ISBN: 9788283140514
Utgave: 2. utg.
Orig.tittel: Aktivt dansk : en begynderbog for udenlandske studenter
Format: 24 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger