Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Opp og fram!

arbeidsbok : for deg som lærer norsk på mellomnivå : nivå B1

Opp og fram! er et læreverk for deg som lærer norsk på mellomnivå. Verket er en læringspakke bestående av grunnbok, arbeidsbok, app og nettressurser. Opp og fram! passer for studier ved ulike læresteder som tilbyr norskkurs både i Norge og i utlandet, og for studier ved universiteter og høyskoler. Les mer

429,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Opp og fram! er et læreverk for deg som lærer norsk på mellomnivå. Verket er en læringspakke bestående av grunnbok, arbeidsbok, app og nettressurser. Opp og fram! passer for studier ved ulike læresteder som tilbyr norskkurs både i Norge og i utlandet, og for studier ved universiteter og høyskoler. Opp og fram! er andre del av flere læreverk for de ulike nivåene i norskopplæringen. Andre bøker i Norsk for deg!-serien er Nå begynner vi! (A1 A2), Det går bra! (B2/C1), I samme båt! (C1), Helsenorsk for deg! (A1 B2), Norsk for deg: Grammatikkoppgaver (B2 C1) og Norsk for deg: Tekster og grammatikk (C1).

Grunnboka inneholder ulike typer tekster (dialoger, faktatekster, beskrivende tekster, intervjuer, skjønnlitterære fortellinger m.m.) med tilhørende diskusjonsspørsmål. Temaene i tekstene er valgt ut på grunnlag av Læreplanen i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere, og dekker nivå B1. Tekstene har et dagsaktuelt vokabular og belyser hverdagsrelaterte problemstillinger i dagens Norge - i et naturlig språk.

Arbeidsboka inneholder mange ulike oppgaver som gir god trening i å beherske grunnleggende norsk grammatikk, samt ordforklaringer og grammatikk til hvert kapittel i grunnboka.

Nettressursene består av nettsiden www.norskfordeg.no, Norsk for deg!-appen og nettkurs.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
338
ISBN
9788245018851
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Opp og fram!
Format
30 x 21 cm
Serie
Norsk for deg!
Opp og fram!

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Opp og fram!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Blå
-30 %

Blå

Maja Lunde
Paperback 
160,- 229,-
 
Fuglane
-30 %

Fuglane

Tarjei Vesaas
Paperback 
160,- 229,-
 
Macbeth
99,-

Macbeth

Jo Nesbø
Innbundet 
99,- 399,-
 
Norge
249,-

Norge

Reidar Müller
Innbundet 
249,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv