Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Bosnisk, kroatisk, montenegrinsk, serbisk språklære

Boken gir en innføring i språket som snakkes i Bosnia-Hercegovina, Kroatia, Montenegro og Serbia - og av mange innvandrere i Norge. Det gis en oversikt over skriftspråk og dialekter og en grundig innføring i grammatikken, samt en oversikt over forskjellene mellom skriftspråkene. Les mer

495,-
Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Boken gir en innføring i språket som snakkes i Bosnia-Hercegovina, Kroatia, Montenegro og Serbia - og av mange innvandrere i Norge. Det gis en oversikt over skriftspråk og dialekter og en grundig innføring i grammatikken, samt en oversikt over forskjellene mellom skriftspråkene.

Detaljer

Forlag
Sypress forl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
336
ISBN
9788291224619
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
23 x 15 cm

Kunders vurdering

J
JE – 26.12.2005

– Denne boka er den første samla framstillinga av gramatikken i dei språka som tidlegare vart kalla serbokroatisk. Boka er grundig og tek for seg språkhistoria i det sentralssydslaviske språkområdet før forfattaren byrjar med grammatikken. Bosnisk, kroatisk og serbisk grammatikk blir handsama under eitt, noko som ikkje svekkjer boka. Boka er lett å finna fram i og grundig med omsyn til lesarar på alle nivå. Her er både den mest elementære grammatikken tilgjengeleg i nyttige tabellar og også meir detaljerte opplysingar for folk på eit anna nivå - slik som trykk og vokalkvalitet markert over kvart einaste ord. Oppsummert er boka uunnværleg for alle som driv med dei tre språka - og også for andre som har drive med slaviske språk elles og som vil ha eit oversyn over grammatikken i desse tre sydslaviske språka attmed.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bosnisk, kroatisk, montenegrinsk, serbisk språklære:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv