Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Roma

guide til syv vandringer

Syv vandringer blant Romas mange kulturhistoriske perler. Rutene har egne kart og inneholder også gode råd om passende restauranter. Boka har unike fotografier av Morten Krogvold og er en forminsket versjon av praktboka Roma - syv vandringer med myke permer. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 3 virkedager
Syv vandringer blant Romas mange kulturhistoriske perler. Rutene har egne kart og inneholder også gode råd om passende restauranter. Boka har unike fotografier av Morten Krogvold og er en forminsket versjon av praktboka Roma - syv vandringer med myke permer.

Medlemsvurdering:
Dette er reiseutgaven av Thomas Thiis-Evensens praktbok "Roma - guide til syv vandringer". Boken er nøyaktig den samme, men i mindre format - faktisk passende til å ta med på tur til Roma. Gjennom boken blir vi med på syv vandringer, og arkitekturprofessor Thiis-Evensen forteller og gir oss bakgrunn og innblikk i det vi møter på veien. Her får man mer stoff enn i de vanlige guidebøkene, og det er det store plusset med denne boken. Morten Krogvold har tatt de fantastiske bildene. I en by med så mange historiske bygninger og så mye kunst er den et must å ha med for å gi mest mulig utbytte av turen. Anbefales på det varmeste!

Trine

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
282
ISBN
9788202316501
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
19 x 18 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

R
Ragnar Åsland – 27.01.2016

– Jeg kjøpte paperback versjonen av dette som er en praktbok, med interessante historier /vandringer i Roma og flott fotografert av Morten Krogvold. Dette er for meg en oppslagsbok og jeg har ikke lest den fra perm til perm. Den vil bli benyttet de gangene jeg skal reise til Roma, da jeg kan gå inn på de enkelte avsnitt og gå mer i dybden på de enkelte severdigheter som er presentert. Sort-hvitt fotografiene gir i utgangspunktet en spennende, kanskje noe dyster effekt. Selv foretrekker jeg fargefotos, men i denne boka ser jeg at den bevisste bruken av sort-hvitt gir boka en spesiell stemning som står godt i forhold til teksten. Noen av bildene forekommer meg noe mørke. Ville ha foretrukket en kombinasjon av farger / sort-hvitt. Alt i alt en flott bok.

H
Helga – 26.01.2016

– Den beste ferieguiden for Roma!

T
Trine – 30.03.2010

– Dette er reiseutgaven av Thomas Thiis-Evensens praktbok "Roma - guide til syv vandringer". Boken er nøyaktig den samme, men i mindre format - faktisk passende til å ta med på tur til Roma. Gjennom boken blir vi med på syv vandringer, og arkitekturprofessor Thiis-Evensen forteller og gir oss bakgrunn og innblikk i det vi møter på veien. Her får man mer stoff enn i de vanlige guidebøkene, og det er det store plusset med denne boken. Morten Krogvold har tatt de fantastiske bildene. I en by med så mange historiske bygninger og så mye kunst er den et must å ha med for å gi mest mulig utbytte av turen. Anbefales på det varmeste!

T
Trine – 30.03.2010

– Denne boka om Roma er den beste på norsk som jeg har kommet over i min lesning av bøker om denne byen. Thomas Thiis-Evensen er professor i arkitektur og har lagt opp boken som syv vandringer rundt om i byen. Hver vandring tar tre og en halv time og gjennom boken forteller Thiis-Evensen om bakgrunnen for severdigheten. De vanlige guidebøkene forteller også om severdihetene, men man sitter alltid igjen med et ønske om å vite litt mer etter at man har lest dem. Her får vi mye mer. Morten Krogvold har tatt bildene i boken, og det merkes at det er en anerkjent fotograf som har sett Roma gjennom sitt blikk. Dette er boken for deg som sitter hjemme i sofaen og drømmer om Roma, enten bare som en drøm eller som en forberedelse til reise. I etterkant har denne boken også kommet ut i en pocket-utgave. Det er nøyaktig samme bok, men alt er i mindre format. Den lille boka er greiest dersom du vil ha den med på reise, men det er dette som er praktboka.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Roma:

Lofoten

Kristin Folsland Olsen
Paperback 
390,- 429,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
454,- 499,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv