BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Brødpose Sort

Finnes i disse fargene:

329,-
Utsolgt

Bruk den åpen for loff, og sammenlukket for små brød som rundstykker. 


Mål: diameter 23 cm, høyde 23 cm

 

Nr: 2542919

Kunders vurdering

U
Unni – 07.02.2023

– God plass til en hel pose med rundstykker evt flere lange pariserloffer!

B
Beata – 08.02.2009

– I likhet med alt annet fra Stelton er denne brødposen genial! Den er veldig brukervennlig. Når du oppbevarer brødene i denne brødposen, holder de på fuktigheten og brødsmaken. Det som er så fint med akkurat dennne brødposen, og som gjør at den er verdt prisen, er at denne brødposen kan tilpasses etter type brød, og størrelsen på brødene. Den kan nemlig brettes opp og ned alt etter behov. Brødposen kan stå på kjøkkenbenken med frokostens brød, eller den kan tas med på piknik, for at brødene ikke skal bli tørre. Lukkingen er veldig smart, for den kan lukkes med skjulte magneter i toppen. Selv om ikke brødposen er dødsstilig, er den verdt å kjøpe på grunn av sin brukervennlighet:)

G
Gabby – 17.01.2009

– Dette er den ultimate løsningen for både oppbevaring og servering av alle slags brødvarer! Dersom en legger brødet i posen for så å brette kantene inn og rundt innholdet, holder brødet seg lenger ferskt og godt enn i en hvilken som helst brødboks. Dermed er denne posen verdt sin vekt i gull bare på grunn av oppbevaringsfunksjonen. Men designeren av denne klassiske Stelton-posen har skjønt at den moderne forbruker gjerne vil ha flere bruksegenskaper i et og samme produkt. Vi er sikkert mange som har vridd hodene våre for å finne en lekker måte å servere ulike brødtyper på. Baguetter er for lange for de fleste serveringsfat, og brødskiver ser ikke så veldig delikate ut når de anlegges på denne måten heller. Posen kan derimot brettes opp slik at den kan benyttes for baguett-servering: så der løses det første problemet. Posen kan for øvrig lett vaskes i vaskemaskin på 40 grader, og er like fin vask etter vask Stelton-posen fås i flere farger, så du kan lett finne en farge som matcher det øvrige serviset du benytter. Bon Apetit!

s
s – 06.12.2008

– Dette produktet fra Stelton, en brødpose i bomull, tilbyr en svært god kvalitet og en særdeles moderne design. Brødposen er en del av Steltons produkter, der alle gir kjøperen en unik og svært gjennomført design, som en av de fremste merkene på verdensbasis. Dette produktet tilbyr også en meget solid og langvarig kvalitet, som passer ypperlig til oppbevaring av forskjellige brødvarer, som blant annet brød, loff, boller og andre bakervarer. Kvaliteten gjør at produktet vil holde seg ferskt i lang tid, men først og fremst opprettholde smak og tekstur. Men det er først og fremst den eminente designen som stikker seg ut, da utseendet til dette produktet byr på en svært moderne og gjennomført opplevelse, med en dekorativ og dyp svart farge, men samtidig et utseende som vil gjøre seg svært godt på de fleste kjøkken og stiler. Derfor et kjøp som anbefales på det sterkeste, også på grunn av en meget gunstig pris.

Flere produkter fra Stelton:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Boklampe
99,-

Boklampe

Andromeda
Gaver og interiør 
99,- 299,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv