Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Damestrikk fra Strikkezilla

Ny bok fra Tina Hauglund, også kjent som Strikkezilla på Instagram, hvor hun har nesten 35 000 følgere! Hennes to første bøker, Lille Bolle og Lille Tulla var viet barneklær, her finner du over 40 nydelige plagg til damer i alle størrelser og fasonger. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Ny bok fra Tina Hauglund, også kjent som Strikkezilla på Instagram, hvor hun har nesten 35 000 følgere! Hennes to første bøker, Lille Bolle og Lille Tulla var viet barneklær, her finner du over 40 nydelige plagg til damer i alle størrelser og fasonger. Du får oppskrifter på gensere, skjørt, jakker og kofter, og småprosjekter som votter, sokker og luer.

Kort, lang, smal, rund? Alle kropper er forskjellige, men de fleste strikkeoppskrifter tar ikke hensyn til at vi kvinner ikke nødvendigvis er en gjennomført størrelse M. Må man virkelig ta til takke med noe som passer bare sånn halvveis på kroppen? Nei, mener Tina, og har utviklet oppskrifter som med enkle grep kan tilpasses akkurat deg! Innledningsvis får du nyttige tips til hvordan du kan justere strikketøyet ditt så det sitter perfekt - på den måten som kler deg best.

Tør å velge den størrelsen som passer deg og ikke den du tror du er! Og strikk ermer, bol, innsving og bol-lengde så det passer dine preferanser, klesskap og kropp.

Du får også strikketips, og råd om hvordan du kan bruke nettopp det garnet du selv elsker, og kanskje allerede har i hyllene.

Detaljer

Forlag
Vega forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
238
ISBN
9788282117036
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
27 x 20 cm
Nr
8175705

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Damestrikk fra Strikkezilla:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Wiola

Kristin Wiola Ødegård
Innbundet 
409,- 449,-
 
Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Sulten
299,-

Sulten

Jan Ivar Nykvist
Innbundet 
299,- 549,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv