Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Fair Isle-strikk

genserar, luer og vottar med fargar frå naturen

Mønsterstrikk frå Shetland.

Fair Isle-strikking er tradisjonell og vakker fleirfargestrikking frå Shetlandsøyane med mønsterbordar i ullgarn. Fargane i mønstera er naturnære og hentar inspirasjon frå det karrige landskapet og det særmerkte lyset på Shetland. Les mer

429,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Mønsterstrikk frå Shetland.

Fair Isle-strikking er tradisjonell og vakker fleirfargestrikking frå Shetlandsøyane med mønsterbordar i ullgarn. Fargane i mønstera er naturnære og hentar inspirasjon frå det karrige landskapet og det særmerkte lyset på Shetland. Typisk for strikketeknikken er at fargar blandar seg i bordane og står fram på nye og uvanleg vakre måtar. Teknikken er enkel; det vanskelege er å blande fargar og nyansar som gjer at mønstera står fram.

Boka gir deg inspirasjon og innføring i korleis du kan bruke og kombinere fargar, men også historikk om Fair Isle-strikking. Dessutan inneheld boka oppskrifter på genserar, luer, halsar, vottar og vesker og innføring i strikketeknikkar. I mønsterbiblioteket finn du Fair Islemønster til dine eigne prosjekt.

Frå svensk ved Aud Søyland.


Carina Olsson er tekstilkunstnar og kurshaldar med Instagram-kontoane @kallmink og @cariknit. Ho er ein av dei fremste ekspertane i Sverige på Fair Isle-strikking og har gjeve ut ei rekkje bøker på handarbeidsfeltet. Ho har ei uvanleg evne til å fange fargane i naturen ved hjelp av nyansane i garnet frå Shetland. Ho strikkar ofte meir tradisjonelle mønster, men blir samtidig inspirert til nye kombinasjonar.

Detaljer

Forlag
Samlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
175
ISBN
9788234012341
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Fair Isle-strikk
Format
26 x 20 cm
Nr
8222266

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fair Isle-strikk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv