Fugler

fargerike og fantasifulle

; Carlos Zachrison ; Ragnar Hartvig (Illustratør)

Arne og Carlos tar deg inn i det fargerike fugleriket. Inspirasjonen denne gangen har de funnet ute i naturen både her hjemme og på sine mange reiser i utlandet. Fra hagen på Tonsåsen kommer den karakteristiske dompapen, kjøttmeisen, linerla, og andre flotte fugler. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

I tillegg til de mer naturtro fuglene får du også oppskrifter på fugler med utgangspunkt i norske tradisjonsmønstre, både med og uten topplue, skjerf og briller. Noen av fuglene strikker man med mønster, andre er dekorert med maskesting, paljetter og fjær. Fargerike og sjeldne fugler fra paradis, gjort med Arne & Carlos' karakteriske design, er også med.

Til juletreet
Her kan man boltre seg i ulike kvaliteter av garn, fra ull og bomull til broderigarn. Ta et dypdykk ned i restekurven på leting etter garn, gamle paljettbånd, perler og fjær. Bare fantasien setter grenser. Fuglene kan brukes som pynt året rundt, men mange av dem har en tendens til å trekke mot juletreet når den tiden nærmer seg. Boka har gode beskrivelser, enkle diagrammer og trinn for trinn-bilder.

Fuglenes anatomi

Dekorerte fugler

Fakta

Bla i boka