Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ingunn Birkeland strikker

Fargerik og inspirerende strikkebok!
Klesdesigner Ingunn Birkeland, kjent for å skape eksklusive kjoler for den røde løperen, båret av en rekke norske kulturpersonligheter, har helt siden barndommen hatt strikketøyet som favoritt-fritidssyssel. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Fargerik og inspirerende strikkebok!
Klesdesigner Ingunn Birkeland, kjent for å skape eksklusive kjoler for den røde løperen, båret av en rekke norske kulturpersonligheter, har helt siden barndommen hatt strikketøyet som favoritt-fritidssyssel. Endelig kommer hennes vakre design ut i bokform!

I boken finner du 29 oppskrifter - skatter fra arkivet og helt nye design, for både voksne og barn. Fargeuniverset er nøye sammensatt og balanserer mellom dype og lyse, kalde og varme toner. Til alle oppskriftene finnes det flere fargekombinasjoner å velge mellom. Alle plagg er strikket i Rauma garn og spenner fra ulike ulltyper til sommerlige bomullsvarianter. I tillegg til det karakteristiske rutemønsteret «CITY» i alle regnbuens farger finner du også oppskrifter på enkle, ensfargede og stripete plagg - som jakker, kjoler, gensere, luer og skjerf. Vanskelighetsgraden på oppskriftene varierer, og det finnes noe for enhver smak og tålmodighet!RETTELSER:
Diagram CITY-lue.

Garnmengde skjerf i perlestrikk.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205572751
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Ingunn Birkeland strikker

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ingunn Birkeland strikker:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv