Inspirerende norske strikkemønstre

; Annichen Sibbern Bøhn

Moderne farger og snitt møter klassiske, norske strikkemønstre!


I denne praktfulle strikkeboken finner du oppskrifter på vakre og moderne plagg, basert på diagrammene i Annichen Sibbern Bøhns klassiker Norske strikkemønstre fra 1929. Les mer
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Kommer til lager 09.01.19

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Moderne farger og snitt møter klassiske, norske strikkemønstre!


I denne praktfulle strikkeboken finner du oppskrifter på vakre og moderne plagg, basert på diagrammene i Annichen Sibbern Bøhns klassiker Norske strikkemønstre fra 1929. Boken var landets første samling av tradisjonelle, norske strikkemønstre og har siden blitt et samleobjekt og en inspirasjonskilde for ivrige strikkere og designere i innland og utland.


Med utgangspunkt i disse klassiske mønstrene, har strikkedesigner Wenche Roald laget nye oppskrifter på varierte, vakre og moderne strikkeplagg til hele familien - fra kofter og gensere til luer, votter og babytepper.


Som en bonus får du også med Annichen Sibbern Bøhns Norske strikkemønstre fra 1929, her trykket opp i sin originale form og lagt ved bakerst i boken. Samlet er dette et inspirerende verk for både nye og viderekomne strikkere, og for deg som ønsker å tenke kreativt i egne strikkeprosjekter!

Fakta