Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Koftefest

Koftefest inneholder 48 spennende og fargerike kofter fra Tone Loeng og Vanja Blix Langsrud!

40 av disse er nye design, både helt nye mønstre og redesign med inspirasjon fra gamle kjøpekofter fra 60- og 70-tallet. Les mer

199,-
Innbundet
Sendes innen 3 - 14 dager
Koftefest inneholder 48 spennende og fargerike kofter fra Tone Loeng og Vanja Blix Langsrud!

40 av disse er nye design, både helt nye mønstre og redesign med inspirasjon fra gamle kjøpekofter fra 60- og 70-tallet. Det er flest damemodeller, men de har også barne- og herrekofter med i boken. Her lærer du også den gamle teknikken med å strikke kofter ovenfra og ned, der du slipper den store monteringsjobben.

Tone og Vanja ønsker å vise fram ulike snitt, farger og mønsterstrikk, og boken har blitt en reise i koftens historie. I løpet av de siste hundre årene har koftenes popularitet, fasong, farger og mønstre variert i motebildet. Med den store interessen disse to strikkeglade jentene har skapt med sin flotte koftemodeller, blir det spennende å se utviklingen de neste tiårene.

Koftefest er full av flotte kofter som viser hvordan de kan brukes til både hverdag og fest!

Tone Loeng er over gjennomsnittet interessert i kofter og koftehistorikk. Hun startet Koftegruppa på Facebook i 2013, som nå har nærmere 57 000 medlemmer. Hun elsker å gå på jakt etter gamle koftemønstre, og er stor fan av snitt og mønstre fra før 80-tallet. Samtidig som hun skaper helt nye fargerike design, har hun også en egen forkjærlighet for å redesigne gamle mønstre.

Vanja Blix Langsrud er mest kjent for sine fargerike, helmønstrede kofter, og hennes mest kjente design er Vanjakofta. Som femåring lærte hun å strikke av mammaen sin. Siden den gang har hunstrikket ved enhver anledning, oftest etter eget hode. De senere år har hun begynt å skrive ned oppskriftene, og hennes spesielle blomstermønstre har blitt svært populære.

Medlemsvurdering:
Veldig fornøgd med denne boka er at strikkemønster er er i fargar og på den måten veldig oversiktlige og greie å følge

Neloye

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Embla
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
293
ISBN
9788292577905
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
27 x 21 cm

Kunders vurdering

N
Neloye – 30.03.2017

– Veldig fornøgd med denne boka er at strikkemønster er er i fargar og på den måten veldig oversiktlige og greie å følge

K
Kari Johanne – 21.02.2016

– Flotte mønster med gode forklaringer. Dette er en strikkebok for både nybegynneren og den mer erfarne strikkeren. Forfatterene har rekonstruert mange gamle mønster,de er blitt flotte og mange vil gjenkjenne disse. En bok å bla i, lese i, og bruke!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Koftefest:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Matilda
3 for 2

Matilda

Roald Dahl
Innbundet 
99,- 279,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv