Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ninas beste votter og sokker

inspirert av norsk tradisjonsstrikk

I Ninas beste votter og sokker har Nina Granlund Sæther samlet et utvalg egne favoritter blant sine mange populære strikkeoppskrifter på varmende plagg for hender og føtter.

Boken presenterer hele 44 oppskrifter på votter og sokker i friske farger og avdempede toner, i ulike garnkvaliteter og med varierende grad av mønster. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
I Ninas beste votter og sokker har Nina Granlund Sæther samlet et utvalg egne favoritter blant sine mange populære strikkeoppskrifter på varmende plagg for hender og føtter.

Boken presenterer hele 44 oppskrifter på votter og sokker i friske farger og avdempede toner, i ulike garnkvaliteter og med varierende grad av mønster. Alle mønstrene er Ninas eget design, og alle er inspirert av norsk tradisjonsstrikk. Ikke bare lærer du å strikke vakre "smykker" i ull for hender og føtter, du lærer også litt om strikketradisjoner fra ulike deler av landet vårt.

I Ninas beste votter og sokker finner du garantert et par votter eller sokker du har lyst til gi deg i kast med, og forfatterens råd om opplegg, felling og mønsterstrikk med mer gjør veien til et ferdig votte- eller sokkepar morsom og enkel å følge.

Håndstrikkede votter eller sokker vil være en gave for livet - om du har hjerte til å gi fra deg det ferdige kunstverket!

Nina Granlund Sæther er utdannet faglærer i forming og jobber nå som journalist og ansvarlig redaktør for Hus & Bolig. Hun har skrevet en rekke bøker om strikking og annet håndarbeid, og leverer også design til ukepressen samt holder foredrag om strikking. Hun har tidligere utgitt blant annet Strikk fra hele Norge, Sokker fra hele Norge og Votter - strikkemønstre fra hele Norge.

www.hjertebank.no

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
148
ISBN
9788202689377
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Ninas beste votter og sokker
Format
29 x 22 cm
Nr
8177783

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ninas beste votter og sokker:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv