Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Selbuvotten

vakre mønster frå ein norsk strikketradisjon

Populær tradisjonsstrikk - no i hefta utgåve!

Den første store boka om den vakre og tradisjonsrike selbuvotten i billigutgåve! Selbuvotten har halde seg like populær i fleire tiår og blir strikka av stadig nye generasjonar. Les mer

349,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Populær tradisjonsstrikk - no i hefta utgåve!

Den første store boka om den vakre og tradisjonsrike selbuvotten i billigutgåve! Selbuvotten har halde seg like populær i fleire tiår og blir strikka av stadig nye generasjonar. I denne boka får du vite alt du treng for å komme i gang med å strikke vottar i ulike mønster og fargar.

Boka inneheld både kulturhistorisk stoff om dei kjende vottane og ei enkel innføring i strikketeknikken. Over 30 oppskrifter til ulike selbuvottar gir deg framgangsmåten trinn for trinn. Boka er illustrert med fargebilete og mønsterskjema.

Medlemsvurdering:
Det har vært mye blest rundt denne boken, spesielt fra Selbuinnbyggerne sin side; men det står ikke i veien for at dette er en fantastisk fin bok for de som ønsker å lære å strikke selbu-"inspirerte", (må jeg vel si for å være politisk korrekt) votter. Boken inneholder en detaljer beskrivelse av hvordan votten strikkes som passer alle uansett ferdighetsnivå. Den er og rikt illustrert med bilder av forskjellige votter, mange mønstre, historien til selbuvotten, og sier også selv at dette ikke er ekte selbuvotter. Blant annet står det at votten tradisjonelt er strikket i tynnere garn med flere masker, men at det ikke nødvendigvis er tilfellet her. Dermed blir boken en god inspirasjonskilde for oss som ønsker å lære å strikke selbuvotter, samtidig som boken ikke utgir seg for å være tradisjonelt korrekt. Vil du enkelt lære å strikke selbuvotter så er dette boken for deg!

Podam

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Samlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
161
ISBN
9788252194562
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Selbuvotter : biography of a knitting tradition
Format
23 x 22 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

H
Heidi – 14.12.2021

– Lite og kjedelige mønster. For dyr pris på boka, mtp hva man får igjen for pengene.

M
Marit B Henriksen – 29.05.2020

– Flott bok!

P
Podam – 11.01.2011

– Det har vært mye blest rundt denne boken, spesielt fra Selbuinnbyggerne sin side; men det står ikke i veien for at dette er en fantastisk fin bok for de som ønsker å lære å strikke selbu-"inspirerte", (må jeg vel si for å være politisk korrekt) votter. Boken inneholder en detaljer beskrivelse av hvordan votten strikkes som passer alle uansett ferdighetsnivå. Den er og rikt illustrert med bilder av forskjellige votter, mange mønstre, historien til selbuvotten, og sier også selv at dette ikke er ekte selbuvotter. Blant annet står det at votten tradisjonelt er strikket i tynnere garn med flere masker, men at det ikke nødvendigvis er tilfellet her. Dermed blir boken en god inspirasjonskilde for oss som ønsker å lære å strikke selbuvotter, samtidig som boken ikke utgir seg for å være tradisjonelt korrekt. Vil du enkelt lære å strikke selbuvotter så er dette boken for deg!

G
Glad i bøker – 06.11.2010

– Boka Selbuvotten er ei nydelig og inspirerende bok. Den inneholder mange forskjellige mønster til votter og vanter i selbustrikk. Det er bilder av alle variantene, og man bare får lyst til å strikke. Alle fargeforslagene står oppgitt, og bildene er delikate og tiltalende. Dette er så absolutt et flott gaveforslag, og selv om man ikke strikker så er det ei flott bok å ha, den har nærmest en historisk verdi. Anbefales

Oppdag mer

Bøker som ligner på Selbuvotten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-
Bernt
Ny!

Bernt

Erica Berntsen
Innbundet 
429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv