Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Strikk

En rå og annerledes strikkebok for alle!

Høstens store strikkesnakkis fra Danmark kommer endelig på norsk! LÆRKE BAGGER STRIKK av strikkedesigner og instayndling Lærke Bagger er rett og slett en strikkebok du aldri har sett makan til. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
En rå og annerledes strikkebok for alle!

Høstens store strikkesnakkis fra Danmark kommer endelig på norsk! LÆRKE BAGGER STRIKK av strikkedesigner og instayndling Lærke Bagger er rett og slett en strikkebok du aldri har sett makan til. Boka er full av herlige, fargerike og restegarnbaserte oppskrifter som kan varieres i det uendelige og som kan strikkes og mestres av både nybegynnere og viderekomne. Lærke Baggers moderne, rebelske design er bærekraftig, gøy og personlig. Dette er ikke bare en superinspirerende strikkebok full av tips, triks og nye ideer, men også en raus og herlig hyllest til livet og kvinnekroppen - og et oppgjør med den herskende «alt skal være perfekt-kulturen». Les, strikk, senk skuldrene og føl deg god nok som du er!

En inspirasjonsbombe både for nybegynnere og erfarne strikkere, unge som gamle. Strikking er i voldsom vekst, og folk jakter på nye teknikker, råere design og oppskrifter på plagg som skiller seg ut i mengden. Denne boka byr på alt dette og mer til!

Lærke Bagger har en høy standing i det norske strikkemiljøet, og har svært mange norske følgere på SoMe. Hun vil dele med følgerne at boka kommer på norsk.

I Danmark har boka solgt over 16 000 og lanseres på det norske markedet i februar når det er høysesong for strikking.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
265
ISBN
9788202750114
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Lærke Bagger strik
Format
28 x 22 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Strikk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bernt

Erica Berntsen
Innbundet 
429,-
 
Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Skred

Sara Strömberg
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv