Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Strikk tepper

arven fra bestemor

Å strikke et teppe gir en helt egen glede. Du bruker din egen kreativitet og finner en spesiell ro. Et teppe er den beste gaven du kan gi, enten det er til det nyfødte barnet eller til din beste venninne. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Å strikke et teppe gir en helt egen glede. Du bruker din egen kreativitet og finner en spesiell ro. Et teppe er den beste gaven du kan gi, enten det er til det nyfødte barnet eller til din beste venninne. I denne boka finner du oppskrifter på 36 av Rigmor Dyrkorns vakreste tepper. Her er små og store prosjekter, fra tepper du lager på noen dager til større prosjekter du kan ha i fanget gjennom en høst og vinter.
Strikketeknikkene er enkle og består av rett og vrang, kombinert på ulike måter. Det er også mulig å bruke oppskriftene som utgangspunkt om du vil skape dine egne, unike tepper.

Når Rigmor skaper et nytt teppe, kombinerer hun ensfarget og flerfarget garn. Hvert teppe er ulikt det forrige, med forskjellige striper, lapper og border i alle regnbuens farger. Mønstrene hennes minner deg kanskje om noe du har sett før - en blomstereng, en skogbunn, hav og svaberg eller et gammelt åkle.

Detaljer

Forlag
J.M. Stenersens forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
135
ISBN
9788272016042
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
25 x 18 cm

Kunders vurdering

A
Anita S Wæhle – 24.08.2016

– Strikk tepper

Oppdag mer

Bøker som ligner på Strikk tepper:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
454,- 499,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv