Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Strikk til nøstebarn

I denne boka finn du dei beste oppskriftene til dei populære strikkeplagga frå Nøstebarn. Her er mjuke strikkeklede til babyen, varme genserar til dei litt større barna og florlette sjal og lune jakker for vaksne. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
I denne boka finn du dei beste oppskriftene til dei populære strikkeplagga frå Nøstebarn. Her er mjuke strikkeklede til babyen, varme genserar til dei litt større barna og florlette sjal og lune jakker for vaksne. I tillegg finn du småplagg som sokkar, luer og babyteppe, og dessutan ei rekkje tips til anna tilbehør og dekor.

Alle oppskriftene baserer seg på ubehandla ullgarn. Ull er det beste materialet både til kaldt og varmt vêr, det pustar og absorberer fuktigheit.

Oppskriftene i boka er enkle å følgje, og plagga er raske å strikke. Bilda i boka gir inspirasjon til å gå i gang med lekre ullplagg for store og små, i ulike fargevariasjonar. Og det er ingen ting i vegen for at du kan utvikle oppskriftene vidare med eigen fantasi og kreativitet!

Medlemsvurdering:
Det er iallefall ikke langt unna! Her finner du opskrifter på det meste av klær til baby og barn, og litt til mor også. Sokkeoppskriften er super, den eneste jeg bruker! Fine bilder i boka, lettfattelige oppskrifter, og modeller som inspirerer til kreativitet. Anbefales på det sterkeste!!

almaQ

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Samlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
142
ISBN
9788252187557
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
23 x 22 cm

Kunders vurdering

A
Anne Cecilie Skeidsvoll – 06.04.2016

– Strikk til nøstebarn

a
almaQ – 22.06.2011

– Det er iallefall ikke langt unna! Her finner du opskrifter på det meste av klær til baby og barn, og litt til mor også. Sokkeoppskriften er super, den eneste jeg bruker! Fine bilder i boka, lettfattelige oppskrifter, og modeller som inspirerer til kreativitet. Anbefales på det sterkeste!!

a
anijacob – 20.12.2008

– OK, smaken er som baken: delt. (Og heldigvis er vi alle ulike!) Mange av modellene i boka er klassiske og greie. Nøstebarns garn deimot har jeg barne en ting å si om: STÅLULL! Jeg har strikket i mange år, og det er treeegt og henger igjen på pinnene. Det blir hullete og ujevnt! Ikke strikker man pent en gang med KnitPicks pinner! Jeg har alltid strikket fast og jevnt, men blir sur og deprimert av å se på egen strikk - som jeg i tillegg gjør for en annen, og skal ta betaling for utført arbeid. JEG GREMMES ved tanken! Finn heller garn garn med samme strikkefasthet! (Merino-ull eller min personlige favoritt: alpakka.)

S
SN – 24.06.2008

– Ja, deilig er ordet. For kombinasjonen mellom det fantastiske ubehandla ullgarnet til Nøstebarn, dei skjønne bileta i boka og dei enkle og greie oppskriftene er berre heilt genial. Her er fine strikkeprosjekt for alle - det aller meste av dette kan kven som helst klare med litt trening. Oppskriftene er så enkle som mogeleg, ingen forvirrande lange setningar eller uforståelege diagram der i garden altså. Og bileta er så naturlege og gode at ein vert frista til å strikke det aller meste i boka faktisk. Plagga er dessutan veldig gode i bruk også, som regel romslege og deilige til dei små (og oss store...), og mange av plagga er laga så dei varer veldig lenge før dei vert for små. Absolutt ein stor strikkebokfavoritt!

T
Tøyseklumpen. – 06.05.2008

– Jeg har akkurat lært meg å strikke rett og vrang og avfelling, og er dermed ikke noe mesterstrikker enda. Denne boka er lettlest og gir utfordringer til oss nybegynnere, og jeg føler meg som en mester når jeg klarer å forstå oppskriftene bare ved å lese dem et par ganger for meg selv. Forfatteren har lagt ut mailadressen sin slik at man kan ta kontakt dersom det er noe som er uklart eller om man skulle trenge hjelp. Denne boka er altså super til nybegynnere og til dem som allerede kan strikke og liker oppskrifter på klassiske hverdagsplagg. Fin barselsgave.

S
Strikk-strakk – 14.11.2007

– Mange av oss som har strikket en stund, kjenner nok Nøstebarn sitt garn og sine oppskrifter. Nå er oppskriftene samlet mellom to permer, illustrert med nydelige bilder. Her finner du alle Nøstebarns tidløse klassikere, gode modeller med god passform - utprøvd gjenom år. Gode oppskrifter på basisplagg. Boka svarer til mine forventninger, men samtidig er jeg er litt skuffet over det jeg oppfatter som litt ufullstendige oppskrifter her og der, noe som gjør at leseren/strikkeren må gjette seg til løsninger, og det synes jeg ikke er bra... Men for den litt erfarne strikker, vil det ikke være vanskelig å finne ut av dette! Anbefales!

M
MS – 07.09.2007

– Veldig koselig bok med gode oppskrifter på klassiske barneklær. Her er det en god variasjon i type klær og du kan strikke til barn i alle aldre. Strikkeopskriftene er veldig detaljerte, og selv om du er ikke så flink til å strikke, klarer du sikkert å strikke de fleste av plagene som er i boken -det er bare så enkelt og så godt beskrevet. Boken har fantastiske bilder - de skaper en fin stemning og er av så bra kvalitet at du ser tydelige detaljer i "strikkeprosjektet". Anbefales til alle de som venter barn eller har barn. Mange strikkeglade bestemødre vil også sette pris på å få en slik bok i gave!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Strikk til nøstebarn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bernt
Ny!

Bernt

Erica Berntsen
Innbundet 
429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv