Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Strikkeboken

den ultimate guiden for alle strikkere

Alt du trenger å vite om strikking

En bibel til alle strikkere, uansett nivå!

Strikkeboken inneholder ingen oppskrifter, men den lærer deg derimot å strikke. Du får alt som er verdt å vite om strikking - fra ulike garn- og pinnetyper til enkle og mer avanserte teknikker. Les mer

429,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Alt du trenger å vite om strikking

En bibel til alle strikkere, uansett nivå!

Strikkeboken inneholder ingen oppskrifter, men den lærer deg derimot å strikke. Du får alt som er verdt å vite om strikking - fra ulike garn- og pinnetyper til enkle og mer avanserte teknikker. Rett og vrang, mønsterstrikk, felling, magisk sirkel, patentstrikk, usynlig festing, tofarget strikk, vask, vedlikehold og you name it - Strikkeboken lærer deg det!

Bak boken står danske Kimmie Munkholm, som de fleste strikkere allerede har stiftet bekjentskap med. Munkholm er kjent for sine populære og brukervennlige videoer på YouTube, hvor hun forklarer forskjellige strikketeknikker. Videoene følges av over 50.000 abonnenter.

Der videoene viser selve teknikken, får du i boken vite hvorfor du bruker teknikken, og hva den gjør og kan. Det gir en større forståelse for arbeidet og en bedre mulighet for å kunne erstatte en metode med en annen.

Strikkeboken er gjennomført lekker og rikt illustrert med inspirerende trinn-for-trinn-bilder. Er du fortsatt i tvil, er det også QR-koder som leder deg direkte til Munkholms instruktive og enkle videoer.

Strikkeboken er en lettfattelig introduksjon til alt som har med strikking å gjøre, for både nybegynnere og mer erfarne strikkere som ønsker å bli enda bedre eller lære enda mer.

Du trenger ingen annen strikkebok enn denne!

Strikkebibelen alle strikkere må ha! En lettfattelig introduksjon til alt som har med strikking å gjøre, proppfull av bilder som forklarer og QR-koder med videoer. Alt du behøver å vite om strikketeknikker, utstyr, garn, strikkefasthet, størrelser, mønster, broderi, vask og vedlikehold. Du trenger ingen annen bok enn denne! Kimmie Munkholm er kjent for sine populære og enkle strikkevideoer på YouTube. Kanalen hennes har mer enn 300 strikkevideoer og over 50.000 abonnenter. 78.000 følger henne på Instagram.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
184
ISBN
9788202825706
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Strikkebogen
Format
26 x 20 cm
Nr
8223157

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Strikkeboken:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Strikk

Lene Holme Samsøe
Innbundet 
399,- 439,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv