Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Skolefravær

å forstå og håndtere skolefravær og skolevegring

Hvorfor unngår Silje, Klara og Kristian skolen? Hva gjør lærere, skoleledere og foreldre når elever ikke kommer på skolen?

Dette er temaer denne forskningsbaserte boka setter søkelyset på, gjennom å beskrive skolefravær, risikofaktorer, kartlegging og tiltak. Les mer

419,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Hvorfor unngår Silje, Klara og Kristian skolen? Hva gjør lærere, skoleledere og foreldre når elever ikke kommer på skolen?

Dette er temaer denne forskningsbaserte boka setter søkelyset på, gjennom å beskrive skolefravær, risikofaktorer, kartlegging og tiltak. Boka er oppdatert med ny forsking siden utgivelse av forrige utgave. Fraværsproblematikk er sammensatt, og boka gir ingen oppskrift på hvordan man løser konkrete saker. Men den kan skape et felles kunnskapsgrunnlag og et utgangspunkt for refleksjon og videre arbeid med skolefravær i skolene, i samarbeid mellom skole og hjem og i støtteapparatet rundt barn og unge og deres familier. Ønsket er at boka kan være til hjelp for å få Silje, Klara og Kristian til å gå på skolen.

Boka henvender seg til studenter på master-, videre- og grunnutdanning, til forskere og ansatte i PPT. Den henvender seg også til lærerutdannere, lærere og andre som jobber med barn og unge.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
270
ISBN
9788205562554
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
22 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skolefravær:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Pondus
Ny!

Pondus

Frode Øverli
Paperback 
85,-
 
Enken
Ny!

Enken

Helene Flood
Innbundet 
393,- 449,-

SVK

Roald Dahl
Innbundet 
254,- 279,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv