Råd og tips til deg som skal studere

; David Keeping (Illustratør)

Boken er skrevet for deg som skal ta fatt på studier ved universitet eller høyskole, men er også nyttig for deg som har studert en stund.Kunnskap om hvordan vi lærer, og om hva som påvirker læreprosessen, er viktig for vår egen læring. Les mer
Vår pris
239,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Legg i
Vår pris: 239,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Boken er skrevet for deg som skal ta fatt på studier ved universitet eller høyskole, men er også nyttig for deg som har studert en stund.Kunnskap om hvordan vi lærer, og om hva som påvirker læreprosessen, er viktig for vår egen læring. Jo mer vi vet om disse spørsmålene, desto bedre forutsetninger har vi for å lære. Men kunnskap om læring fører ikke automatisk til at vi lærer mer og bedre. Vi må gjøre noe med denne kunnskapen. Da kan det være greit å få noen konkrete råd og tips om hvordan vi skal gå frem. Det er nettopp det denne boken handler om.
Del 1 er en kortfattet oppsummering av noe av den kunnskapen vi har om læring og hukommelse, og om hva som påvirker læreprosessen.
Del 2 inneholder en rekke konkrete tips om hvordan du kan gå frem for å bedre din egen læring. Disse tipsene er organisert under tre hovedtema: Når du arbeider for deg selv, Når du deltar i organisert undervisning, og Når du forbereder deg til eksamen.

Fakta