Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Masteroppgaven

hvordan begynne - og fullføre

Denne boken gir på en lettfattelig måte innsikt i de viktigste utfordringene studenten står overfor når han eller hun skal skrive masteroppgave. Den er spekket med praktiske råd om hvordan man bør tenke og handle for å få best mulig resultat. Les mer

379,-
Sendes innen 1 virkedag
Denne boken gir på en lettfattelig måte innsikt i de viktigste utfordringene studenten står overfor når han eller hun skal skrive masteroppgave. Den er spekket med praktiske råd om hvordan man bør tenke og handle for å få best mulig resultat.

"Masteroppgaven" tar for seg alle oppgavens deler: fra å finne et velegnet tema og utarbeide gode problemstillinger til å sette kronen på verket i form av en perfekt litteraturliste. Boken er gjennomgående illustrert med gode eksempler fra oppgaver innen samfunnsfagene.

Boken ble opprinnelig skrevet for masterstudenter innen humaniora og samfunnsfag. Denne 3. utgaven er bearbeidet slik at den er rettet særlig mot samfunnsfagene, men vil utvilsomt være aktuell også for studenter fra mange andre fagområder. Boken vil også være en nyttig ressurs for faglærere og veiledere.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
194
ISBN
9788215046495
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Masteroppgaven
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Masteroppgaven:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tyrkia
Ny!

Tyrkia

Stian Bromark
Innbundet 
399,-
 

Bibelen

Kjell Arild Pollestad
Innbundet 
682,- 749,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv