Sykdomslære - Dag Jacobsen

Sykdomslære

indremedisin, kirurgi og anestesi, akutt- og intensivmedisin

; Sverre Erik Kjeldsen ; Baard Ingvaldsen ; Trond Buanes ; Olav Røise ; Kari C. Toverud (Illustratør)

Boken har beholdt den praktiske profilen i framstillingen med flere nye sykehistorier som letter forståelsen og beskriver medisinfaget slik det praktiseres hver dag ved landets fremste akuttsykehus, Oslo universitetssykehus, Ullevål. Les mer
Vår pris
1049,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 1049,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Boken har beholdt den praktiske profilen i framstillingen med flere nye sykehistorier som letter forståelsen og beskriver medisinfaget slik det praktiseres hver dag ved landets fremste akuttsykehus, Oslo universitetssykehus, Ullevål.
Bestill vurderingseksemplar

Denne nye 4. utgaven har fått en mer inngående presentasjon av akutt- og intensivmedisin med flere nye sykehistorier. Onkologisk samhandling ved kirurgisk behandling av kreft, ortopedi og traumatologi er også oppdatert og utvidet, likeså kapitlene om nevrologi og inflammatoriske revmatiske sykdommer. Boken har også to nyskrevne kapitler om geriatri og avansert behandling av hjerneslag. Vi har bevisst forenklet språket, slik at stoffet skal være tilgjengelig for alle bokens målgrupper. Nødvendige faguttrykk og fremmedord er forklart i egen utvidet ordliste eller med henvisning til teksten der det er forklart.

Pedagogisk er boken forbedret med utvidet bruk av hele 47 sykehistorier, flere nye figurer med tilhørende «mini-sykehistorier» og spørsmål med svar. Disse er laget slik at de også egner seg for diskusjon i kollokviegrupper.

Se innholdsfortegnelse
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal akademisk
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 967
ISBN: 9788205554580
Utgave: 4. utg.
Format: 25 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger