Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kliniske undersøkelser fra hode til tå

en håndbok for sykepleiere

Kliniske undersøkelser - et verktøy for å utvide kunnskapen til dagens og fremtidens sykepleiere. Illustrert med AR 3D modeller.

Pasienter blir stadig sykere, og det stilles høye krav til sykepleiers kliniske vurderingskompetanse. Les mer

499,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Kliniske undersøkelser - et verktøy for å utvide kunnskapen til dagens og fremtidens sykepleiere. Illustrert med AR 3D modeller.

Pasienter blir stadig sykere, og det stilles høye krav til sykepleiers kliniske vurderingskompetanse. Faglig kunnskap og ferdigheter innen kliniske undersøkelser kan bidra til økt pasientsikkerhet, faglig trygghet og mestringsfølelse for sykepleiere.

Denne håndboken gir en systematisk og bred innføring i kliniske undersøkelser fra hode til tå. Datainnsamlingen, selve beslutningsgrunnlaget for sykepleieren, er detaljert beskrevet. Den kliniske undersøkelsen utvider datainnsamlingen slik at du som sykepleier får enda stødigere grunnlag i vurdering av pasientens helsetilstand og beslutning om tiltak.

Boken presenterer en helhetlig undersøkelse, samtidig som den legger til rette for at du lett kan trekke ut de delundersøkelsene som er relevante for din aktuelle pasient.

Anatomiske beskrivelser og prosedyrer er rikt illustrert med medisinske illustrasjoner, figurer og foto. Du kan også skanne boksider med din mobiltelefon og få fri tilgang til videoer, 3D-modeller og lydfiler (se QR-kode på klaffens innside).

Boken er primært rettet mot sykepleierstudenter, sykepleiere og spesialsykepleiere, men kan også være relevant for annet helsepersonell. Den kan benyttes som pensum og som oppslagsverk for sykepleierstudenter i praksis og helsepersonell i klinikken.

Forfatterne er ansatte ved Institutt for samfunnsmedisin og sykepleie ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). De har bakgrunn som sykepleiere og har videreutdanninger som mastergrad i helsevitenskap og bevegelsesvitenskap og ph.d. i samfunnsmedisin. De underviser og veileder sykepleiestudenter og sykepleiere i temaet undersøkelses- og vurderingskompetanse.

Her finner du veiledning til hvordan du bruker det interaktive materialet til boka.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
308
ISBN
9788205557024
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
22 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kliniske undersøkelser fra hode til tå:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skred
Ny!

Skred

Sara Strömberg
Innbundet 
399,-
 

Post mortem

Tor-Håkon Gabriel Håvardsen
Innbundet 
332,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv