Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Norsk i sykepleie

Norsk i sykepleie handler om bruken av norsk språk i sykepleien og er primært skrevet for sykepleierstudenter med et annet morsmål enn norsk - og alle som underviser og veileder dem. Boka er også aktuell for sykepleiere som ikke har norsk som førstespråk, utenlandske sykepleiere som lærer seg norsk for å bli sertifisert for profesjonsutøvelse i Norge, og for framtidige studenter med et annet morsmål enn norsk. Les mer

439,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Norsk i sykepleie handler om bruken av norsk språk i sykepleien og er primært skrevet for sykepleierstudenter med et annet morsmål enn norsk - og alle som underviser og veileder dem. Boka er også aktuell for sykepleiere som ikke har norsk som førstespråk, utenlandske sykepleiere som lærer seg norsk for å bli sertifisert for profesjonsutøvelse i Norge, og for framtidige studenter med et annet morsmål enn norsk.

Norsk i sykepleie tar opp språklige temaer som er aktuelle for alle som studerer og utøver sykepleie. Den viser også hva en sykepleier må beherske språklig for å kunne samarbeide faglig med andre, utvikle sykepleiefaglig forståelse og utøve sykepleie i en norsk sammenheng. Målet er å vise hvordan man kan gå fram for å utvikle norskspråklige ferdigheter og relevant kulturell forståelse i tråd med de kravene som stilles i sykepleierutdanningen og profesjonsutøvelsen.

Forfatterne har i flere tiår arbeidet med sykepleierstudenter som har et annet førstespråk enn norsk, gjennom forsknings- og utviklingsarbeid, undervisning og veiledning. Boka bygger på forskning, forfatternes erfaringer, og erfaringer fra studenter, lærere og veiledere forfatterne har møtt i sitt arbeid.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
272
ISBN
9788215051307
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norsk i sykepleie:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Eragon

Christopher Paolini
Paperback 
229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv