Etikk i sykepleien

Berit Støre Brinchmann (Redaktør)

Ny og oppdatert utgave av Etikk i sykepleien.

4. utgave av Etikk i sykepleien er oppdatert og revidert med hensyn til aktuelle lovendringer, nye yrkesetiske retningslinjer for sykepleiere (2016) samt den siste stortingsmeldingen om prioritering i helsetjenesten, fra juni 2016. Les mer
Vår pris
429,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 429,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Ny og oppdatert utgave av Etikk i sykepleien.

4. utgave av Etikk i sykepleien er oppdatert og revidert med hensyn til aktuelle lovendringer, nye yrkesetiske retningslinjer for sykepleiere (2016) samt den siste stortingsmeldingen om prioritering i helsetjenesten, fra juni 2016. Boken følger opp den offentlige debatten om prioriteringer i helsetjenesten med et nytt kapittel.
Boken inneholder sentrale kapitler om menneskesyn, etiske dilemmaer og. etiske teorier og prinsipper. Yrkesetiske retningslinjer for sykepleiere, forskningsetikk og juss samt hva det innebærer å være en profesjonell sykepleier, drøftes. I kapittelet om kliniske etikkkomiteer gjennomgås SME-modellen for systematisk drøfting av etiske problemstillinger, utviklet ved Senter for medisinsk etikk ved Universitetet i Oslo. Boken avsluttes med et kapittel om etiske utfordringer med nyere bioteknologi.
Boken er i salg ca. 10 august.

Fakta