Grunnleggende sykepleie 2

grunnleggende behov

Nina Jahren Kristoffersen (Redaktør) ; Finn Nortvedt (Redaktør) ; Eli-Anne Skaug (Redaktør) ; Gro Hjelmeland Grimsbø (Redaktør)

Serie: Grunnleggende sykepleie 2

Grunnleggende sykepleie er et basisverk for sykepleierutdanningen

Bind 2 er bygget opp i samsvar med sykepleierprosessen og viser sykepleierens forebyggende, behandlende og lindrende funksjon knyttet opp mot grunnleggende behov. Les mer
Vår pris
589,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 589,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Grunnleggende sykepleie er et basisverk for sykepleierutdanningen

Bind 2 er bygget opp i samsvar med sykepleierprosessen og viser sykepleierens forebyggende, behandlende og lindrende funksjon knyttet opp mot grunnleggende behov.
Grunnleggende sykepleie gir studentene den faglige plattformen av teoretisk kunnskap, ferdigheter og verdier som utgjør fundamentet i sykepleien, uavhengig av hvor utøvelsen finner sted. Fagstoffet bygger på forskningsbasert kunnskap, erfaringsbasert kunnskap og pasienterfaringer. Læreverket passer godt som innføring i fagfeltet, men er også svært nyttig som rammeverk for hele studieløpet og vil være til god hjelp i arbeid med studiekrav. Fagstoffet presenteres på en tydelig og lettfattelig måte. Eksempler og refleksjonsoppgaver gir hjelp til å trekke tråder mellom teori og praksis og bidrar til innblikk i yrkesrollen som sykepleier.
I de 3 bindene presenteres nødvendige basiskunnskaper for å oppnå kompetanse som sykepleier.

Fakta