Helt - ikke stykkevis og delt - Jan Kåre Hummelvoll

Helt - ikke stykkevis og delt

psykiatrisk sykepleie og psykisk helse

; Tor Erling Dahl (Innledning) ; Bengt G. Eriksson (Innledning) ; Per Jenssen (Innledning) ; António Barbosa da Silva (Innledning)

Boken gir en innføring i psykiatrisk sykepleie og tar utgangspunkt i ulike psykiske fenomener og lidelsesuttrykk som skaper psykisk uhelse. I 7. utgaven av denne klassikeren innenfor psykiatrisk sykepleie og psykisk helse er stoffet ajourført, og nye kapitler er kommet til. Les mer
Vår pris
899,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 899,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Boken gir en innføring i psykiatrisk sykepleie og tar utgangspunkt i ulike psykiske fenomener og lidelsesuttrykk som skaper psykisk uhelse. I 7. utgaven av denne klassikeren innenfor psykiatrisk sykepleie og psykisk helse er stoffet ajourført, og nye kapitler er kommet til. Relasjons- og samfunnsperspektivet er utdypet ytterligere i denne utgaven. Ved siden av at den teoretiske og forskningsbaserte kunnskapen om psykiatrisk sykepleie og psykisk helse løftes frem, vies både personalets og pasienters erfaringskunnskap stor plass.

Boken inneholder følgende nye kapitler: «Relevante etiske grunnbegreper, teorier og perspektiver i psykisk helsearbeid», «Recovery og bedringsorientert omsorg» og «Psykisk helsearbeid med eldre».

Les mer av innholdsfortegnelsen her.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal akademisk
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 630
ISBN: 9788205420311
Utgave: 7. utg.
Format: 24 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger