Helt - ikke stykkevis og delt

psykiatrisk sykepleie og psykisk helse

; Tor Erling Dahl (Innledning) ; Bengt G. Eriksson (Innledning) ; Per Jenssen (Innledning) ; António Barbosa da Silva (Innledning)

Boken gir en innføring i psykiatrisk sykepleie og tar utgangspunkt i ulike psykiske fenomener og lidelsesuttrykk som skaper psykisk uhelse. I 7. utgaven av denne klassikeren innenfor psykiatrisk sykepleie og psykisk helse er stoffet ajourført, og nye kapitler er kommet til. Les mer
Vår pris
647,-
Spar
162,-

Veil. pris: 809,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 647,-
Spar: 162,-

Veil. pris: 809,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Boken gir en innføring i psykiatrisk sykepleie og tar utgangspunkt i ulike psykiske fenomener og lidelsesuttrykk som skaper psykisk uhelse. I 7. utgaven av denne klassikeren innenfor psykiatrisk sykepleie og psykisk helse er stoffet ajourført, og nye kapitler er kommet til. Relasjons- og samfunnsperspektivet er utdypet ytterligere i denne utgaven. Ved siden av at den teoretiske og forskningsbaserte kunnskapen om psykiatrisk sykepleie og psykisk helse løftes frem, vies både personalets og pasienters erfaringskunnskap stor plass.

Boken inneholder følgende nye kapitler: «Relevante etiske grunnbegreper, teorier og perspektiver i psykisk helsearbeid», «Recovery og bedringsorientert omsorg» og «Psykisk helsearbeid med eldre».

Les mer av innholdsfortegnelsen her.

Fakta