Rabattkode: skuddår for -29% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kroppens funksjon og oppbygging

Lærebok i anatomi, fysiologi og biokjemi.

Boka beskriver kroppens normale funksjon (fysiologi) og struktur (anatomi). Denne kunnskapen danner grunnlaget for å kunne forstå hvordan sykdom oppstår og behandles, og for å kunne observere symptomer og tegn som tyder på avvik fra det normale. Les mer

899,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Lærebok i anatomi, fysiologi og biokjemi.

Boka beskriver kroppens normale funksjon (fysiologi) og struktur (anatomi). Denne kunnskapen danner grunnlaget for å kunne forstå hvordan sykdom oppstår og behandles, og for å kunne observere symptomer og tegn som tyder på avvik fra det normale. Grunnideen bak boka er at det er lettest å få tak i kunnskapen om hvordan kroppen fungerer, ved å starte med å beskrive hovedfunksjonen til de enkelte organene.

Organenes oppbygning flettes inn etter hvert som funksjonen gjennomgås. En hovedmålsetning er å bidra til at leseren forstår mekanismene i de ulike organenes funksjonsmåte. Lærestoffet er lettfattelig framstilt og lett å repetere til eksamen.

Boken dekker læringsutbyttebeskrivelser og faginnhold for emnet anatomi, fysiologi og biokjemi for bachelorstudiet i sykepleie.

Boken inngår i 37 grader-serien, en fleksibel kunnskapspakke for sykepleierutdanningen. Serien dekker pensumkravene innenfor fagområdene anatomi, fysiologi og biokjemi, sykdomslære, farmakologi og medisinsk mikrobiologi.

Hver bok i serien har tilhørende foreleserbibliotek og digital arbeidsbok.

Se innholdsfortegnelse

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
382
ISBN
9788205508620
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
28 x 21 cm
Serie
37 ºC

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kroppens funksjon og oppbygging:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv