Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kvalitetsarbeid

sykepleierens funksjon og ansvar for kvalitet og pasientsikkerhet

I denne boka lærer du om arbeidsmåter, modeller og tiltak for å bedre kvalitet og pasientsikkerhet i helsetjenestene.

Norske helsetjenester er blant de beste i verden. Men selv om de fungerer godt på mange områder, kan tjenestene ha feil, mangler, svikt og uønsket variasjon, det vil si at helsehjelpen ikke følger anbefalte standarder. Les mer

329,-
Paperback
Ventes til lager 27.06.2024
I denne boka lærer du om arbeidsmåter, modeller og tiltak for å bedre kvalitet og pasientsikkerhet i helsetjenestene.

Norske helsetjenester er blant de beste i verden. Men selv om de fungerer godt på mange områder, kan tjenestene ha feil, mangler, svikt og uønsket variasjon, det vil si at helsehjelpen ikke følger anbefalte standarder. Mange pasienter pådrar seg skader som følge av helsetjenester de har mottatt eller ikke fått. I de senere årene er kravene til pasientsikkerhet blitt betydelig skjerpet, og det legges stor vekt på kvalitetsforbedring og kvalitetskontroll på alle nivåer i helse- og omsorgstjenesten. Målet med systematisk kvalitetsarbeid er å bedre pasientsikkerheten slik at færre opplever uønskede hendelser og feil når de er pasienter i spesialist- og kommunehelsetjenesten.

Arbeidsmåter, modeller og tiltak som presenteres i denne boka, kan helsepersonell bruke i sitt daglige arbeid for å bedre kvaliteten på tjenestene til pasientene. Målgruppen er helsefagstudenter i bachelor-, videreutdannings- og mastergradsprogrammer. Boka egner seg også for sykepleiere og ledere både i spesialist- og kommunehelsetjenesten og for annet helsepersonell.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
ISBN
9788205576582
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Kvalitetsarbeid

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kvalitetsarbeid:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv