Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Pedagogisk praksis i sykepleie

Boken gir en bred innføring i hvordan sykepleiere kan bidra til læring, mestring og utvikling for mennesker som de møter i yrkessammenheng.
Forfatterne belyser samtidig hvordan yrkespraksisen blir påvirket av at helsevesenet, helseutdanningene og pasientrollen er i kontinuerlig endring. Les mer

609,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Boken gir en bred innføring i hvordan sykepleiere kan bidra til læring, mestring og utvikling for mennesker som de møter i yrkessammenheng.
Forfatterne belyser samtidig hvordan yrkespraksisen blir påvirket av at helsevesenet, helseutdanningene og pasientrollen er i kontinuerlig endring. Boken inneholder oppdatert kunnskap om metoder i involvering, undervisning og veiledning for pasienter, pårørende, helsepersonell og bachelorstudenter i sykepleie. Gjennom eksempler fra både sykehus og kommunehelsetjeneste viser innholdet nærhet til praktiske pasientsituasjoner som kan oppstå i den kliniske hverdagen. Boken inneholder også viktig kunnskap om hvordan ens egen og andre profesjoners kompetanse kan brukes i et tverrprofesjonelt samarbeid.

Boken er delt opp i 4 deler

Del 1: Grunnlag for læring

Del 2: Verktøy for veiledning og undervisning

Del 3: Sykepleiepedagogikk på ulike tverrprofesjonelle arenaer

Del 4: Kunnskapsutvikling i utdanning og samfunn

Boken har et gjennomgående personorientert sykepleiefaglig fokus. Den egner seg som innføring i sykepleiepedagogikk for studenter på bachelor og masternivå. Boken er også aktuell for forskere, ledere, studentveiledere, sykepleiere og andre med interesse for pedagogisk praksis i sykepleie.

Se innholdsfortegnelse:

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
295
ISBN
9788205514027
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pedagogisk praksis i sykepleie:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Roma

Thomas Thiis-Evensen
Paperback 
272,- 299,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv