Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sykdom og behandling

Sykdom og behandling gir studenten kunnskapsgrunnlaget til å kunne forstå sammenhengen mellom pasientens symptomer, sykdomsprosesser og behandling av sykdom.I denne nye 3. utgaven knyttes sykdomsprosessene enda tettere sammen med symptomer. Les mer

999,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Sykdom og behandling gir studenten kunnskapsgrunnlaget til å kunne forstå sammenhengen mellom pasientens symptomer, sykdomsprosesser og behandling av sykdom.I denne nye 3. utgaven knyttes sykdomsprosessene enda tettere sammen med symptomer. Dette er sentralt i forståelsen av hva som er viktig for sykepleier å observere og vurdere ved pasientens sykdomstilstand.

Mange av kapitlene har gjennomgått store endringer for å få inn den ferskeste fagkunnskapen med en mer pedagogisk vinkling. Dette gjelder for eksempel immunologiske og inflammatoriske sykdomsprosesser, infeksjoner, sykdommer i bevegelsesapparatet og traumatologi. Temaer som er særlig utvidet eller omskrevet er selve sykdomsforløpet i del 1, omtalen av sepsis, sjokk, hjertesvikt og demens. I tillegg er kapitlet om transplantasjon tatt inn i boken.

Teksten suppleres av flere nye informative figurer og oversiktlige tabeller. Underveis i boken oppfordres studentene til å tenke over og bearbeide kunnskapen, dette ved hjelp av refleksjonsspørsmål, kliniske eksempler og kontrollspørsmål. I tillegg finnes mange flere oppgaver og oppsummeringer i gratis tilhørende digital arbeidsbok.

Boken inngår i 37 grader-serien, en fleksibel kunnskapspakke for sykepleierutdanningen. Serien dekker pensumkravene innenfor fagområdene anatomi, fysiologi og biokjemi, sykdomslære, farmakologi og medisinsk mikrobiologi. Hver bok i serien har også tilhørende foreleserbibliotek.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
635
ISBN
9788205542587
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Sykdom og behandling
Format
28 x 21 cm
Serie
37 ºC

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sykdom og behandling:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1979
Ny!

1979

Val McDermid
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv