Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sykepleiehistorie

ideer - mennesker - muligheter

I denne nye utgaven av Sykepleiehistorie tar forfatteren for seg sykepleiefagets tradisjon og utvikling fra antikken og frem til vår tid.
Boken er gjennomgående revidert og nyere forskning har ført til at mye av stoffet er nyskrevet fra forrige utgave. Les mer

629,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
I denne nye utgaven av Sykepleiehistorie tar forfatteren for seg sykepleiefagets tradisjon og utvikling fra antikken og frem til vår tid.
Boken er gjennomgående revidert og nyere forskning har ført til at mye av stoffet er nyskrevet fra forrige utgave. Denne nye utgaven er omstrukturert, og særlig er kapitlet om «den moderne sykepleie» omarbeidet.

Jorunn Mathisen (f. 1948) har embetseksamen i sykepleievitenskap fra Universitetet i Oslo. Hun er nå førstelektor ved avdeling for helse- og sosialfag, Høgskolen i Østfold, der hun har vært lærer i over 20 år. Hun har klinisk erfaring fra medisinsk og kirurgisk avdeling og fra anestesiavdeling. Hun er forfatter av diverse andre historiske publikasjoner og er medforfatter i Grunnleggende sykepleie og Klinisk sykepleie.

Se innholdsfortegnelse:

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
238
ISBN
9788205349513
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2006
Format
24 x 20 cm

Kunders vurdering

S
SMarie – 17.11.2006

– Sykepleie er på mange måter ikke det samme i dag som det var før, og gjennom denne boken får vi et innblikk i hva som har forandret seg og hvorfor det har forandret seg. Boka tar for seg denne historien fra hele verden, men Norge får et spesielt fokus på slutten av boken og er svært nyttig for de som skal jobbe/jobber som sykepleiere i det norske helsevesen. Forskning har blitt stadig viktigere innenfor sykepleiefaget og dette har det blitt tatt hensyn til i denne nye utgaven som er svært godt oppdatert. Kan anbefales for studenter, sykepleiere og andre som har en interesse for nettopp dette fagfeltet.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sykepleiehistorie:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1795

Niklas Natt och Dag
Innbundet 
363,- 399,-
 

1793

Niklas Natt och Dag
Innbundet 
363,- 399,-

1794

Niklas Natt och Dag
Innbundet 
345,- 379,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv