Gigantsalget er utvidet: inntil -70% på varer!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kan de ikke bare ta seg sammen

om barn og unge med ADHD og Tourettes syndrom

Barn og unge med ADHD og Tourettes syndrom får ofte mye og negativ oppmerksomhet. Væremåten deres er omdiskutert, og det kan tidvis være vanskelig å skille mellom kunnskapsbasert innsikt om tilstandene og allmenne betraktninger. Les mer

629,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Barn og unge med ADHD og Tourettes syndrom får ofte mye og negativ oppmerksomhet. Væremåten deres er omdiskutert, og det kan tidvis være vanskelig å skille mellom kunnskapsbasert innsikt om tilstandene og allmenne betraktninger.
I denne boken gir Lisbeth Iglum Rønhovde leserne oppdatert innsikt i teori og forskning på ADHD og Tourettes syndrom, samt de vanligst forekommende, ledsagende tilstandene. Forfatteren drøfter også hvordan en best kan støtte og tilrettelegge for barn og unge med utfordringer knyttet til disse diagnosene. Hun bruker sin lange og omfattende erfaring og presenterer og begrunner en rekke tiltak til bruk på skolen, SFO og i hjemmemiljøet.

Boken henvender seg til alle som samhandler med eller tilrettelegger det faglige og psykososiale tilbudet for barn og unge med ADHD og Tourettes syndrom.

Se innholdsfortegnelse

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
284
ISBN
9788205512276
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

M
Merethe_81 – 09.04.2009

– Dette er en bok for mennesker som jobber med barn med ADHD og Tourettes, og også en nyttig bok for andre som omgås barn med disse diagnosene. Boka har en god blanding av forskningsresultater, årsaksforhold og tiltak. Jeg mener boka gir ett dybdeinnblikk i årsakene og mulighetene ved ADHD og Tourettes, som er vanskelige å se når man selv står i situasjonen. Spesielt syns jeg boka er flott når det gjelder den praktiske biten! Her får man flere gode tips, ideer og råd - også er det opp til en selv å planlegge aktivitetene godt nok slik at det blir positivt for barnet! Boka tar også opp i seg forhold utenfor den tradisjonelle skolesituasjonen som kan være vanskelig. Totalt sett en nyttig bok som gir mange gode og inspirerende råd til hvordan man kan gi barna muligheter til tross for mange utfordringer!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kan de ikke bare ta seg sammen:

ADHD

Magnus Jackson Krogh
Innbundet 
272,- 299,-

Dopamin

Alexander Fallo
Innbundet 
332,- 379,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv