Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Aldringens gåte

vitenskapen som forlenger livet ditt

Hvor gammelt kan et menneske bli? 150 år? Eller 200 - eller 1000?

Gjennom historien har mennesket drømt om evig liv. Vi vil beholde ungdommen og lure døden. Vitenskapen har lenge satt en maksimalgrense for hvor lenge et normalt menneske kan leve, til omkring 120 år. Les mer

159,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Hvor gammelt kan et menneske bli? 150 år? Eller 200 - eller 1000?

Gjennom historien har mennesket drømt om evig liv. Vi vil beholde ungdommen og lure døden. Vitenskapen har lenge satt en maksimalgrense for hvor lenge et normalt menneske kan leve, til omkring 120 år. Men nå begynner forskningen å nå igjen våre fantasier.

I "Aldringens gåte" treffer Henrik Ennart verdens fremste forskere som har spesialisert seg på aldring. De kommer alle til den samme konklusjonen: Vi, og ikke minst våre barn og barnebarn, kommer til å leve betydelig lenger enn det vi ser for oss som vanlig i dag.

Hvorfor er det slik? Forbedret livsstandard og optimale levevilkår spiller inn, og det gjør også livsstilen vår. Rådene fra ekspertene er mange: Stå oppreist når du arbeider, ha korte fasteperioder med regelmessige mellomrom, eller spis mindre kjøtt og sukker.

Disse valgene - og mange andre - påvirker aldringen til cellene i kroppen, og når forskerne bare har funnet fram til hvilke gener som styrer livslengden, og deretter har lært seg hvordan man kontrollerer dem, blir spørsmålet til slutt: Hvor gamle ønsker vi egentlig å bli?

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203295096
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Aldringens gåte:

Alder

Ingeborg Moræus Hanssen
Innbundet 
272,- 299,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv