Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Et langsomt farvel

årene med pappas demens og alt vi skulle ha snakket om

Sterkt og gripende om demens.

Helene Sandvig mistet faren sin i 2015. Gjennom fem år hadde han langsomt forsvunnet inn i demens. Hvilke dilemmaer og utfordringer dukket opp da hun og søsknene skjønte at den aktive og flotte faren ikke lenger klarte seg alene, men nektet å flytte på sykehjem? Helene Sandvig har lang erfaring som helsejournalist, men følte seg likevel alene og avmektig i møtet med sykdommen, og med systemet som skulle hjelpe til, men som ikke alltid maktet det. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Sterkt og gripende om demens.

Helene Sandvig mistet faren sin i 2015. Gjennom fem år hadde han langsomt forsvunnet inn i demens. Hvilke dilemmaer og utfordringer dukket opp da hun og søsknene skjønte at den aktive og flotte faren ikke lenger klarte seg alene, men nektet å flytte på sykehjem? Helene Sandvig har lang erfaring som helsejournalist, men følte seg likevel alene og avmektig i møtet med sykdommen, og med systemet som skulle hjelpe til, men som ikke alltid maktet det. Hun forteller sin egen historie for a dele erfaringer med andre i liknende situasjon, og for å gi et språk til sykdom, tap og død. Og for å minne oss på hvilke samtaler det er viktig å ta før det er for sent.

Medlemsvurdering:
En personlig og nær beskrivelse av hvordan pårørende kan oppleve at en demenssykdom sniker seg innpå noen man har kjær. Dette er en bok alle som har vært, eller er i, samme situasjon kan kjenne seg igjen i. Ærligheten og åpenheten om hvordan det føles kjenner jeg er bokens styrke. Ingen sykdomshistorie er lik, og alle er unike - men samtidig er det alltid noe som er gjenkjennbart. Jeg nikket til mye i denne boken. Det er godt å kjenne at flere har erfart noe av det samme som en selv - selv om det er ting man skulle ønske man aldri hadde erfaring på. Takk til Helene Sandvig for boka! Denne anbefales på det varmeste til alle pårørende!

Marit

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788248927327
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

A
Anna Fodor – 22.12.2019

– Har ikke lest den. Julegave

M
Marit – 06.01.2019

– En personlig og nær beskrivelse av hvordan pårørende kan oppleve at en demenssykdom sniker seg innpå noen man har kjær. Dette er en bok alle som har vært, eller er i, samme situasjon kan kjenne seg igjen i. Ærligheten og åpenheten om hvordan det føles kjenner jeg er bokens styrke. Ingen sykdomshistorie er lik, og alle er unike - men samtidig er det alltid noe som er gjenkjennbart. Jeg nikket til mye i denne boken. Det er godt å kjenne at flere har erfart noe av det samme som en selv - selv om det er ting man skulle ønske man aldri hadde erfaring på. Takk til Helene Sandvig for boka! Denne anbefales på det varmeste til alle pårørende!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Et langsomt farvel:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv