Huskeboka - Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse

Huskeboka

om hverdagen med demens

Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse (Utgiver) ; Martin Lundsvoll (Fotograf)

Denne boka er til deg som nylig har fått en demensdiagnose og er i en tidlig fase av sykdommen. Boka kan brukes i forbindelse med at du deltar på et kurs om demens eller i en samtalegruppe. Den kan også brukes som utgangspunkt for samtaler mellom deg, dine pårørende og/eller helse- og omsorgspersonell. Les mer
Vår pris
133,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Legg i
Vår pris: 133,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Denne boka er til deg som nylig har fått en demensdiagnose og er i en tidlig fase av sykdommen. Boka kan brukes i forbindelse med at du deltar på et kurs om demens eller i en samtalegruppe. Den kan også brukes som utgangspunkt for samtaler mellom deg, dine pårørende og/eller helse- og omsorgspersonell. For de av dere som går på kurs om demens, gjengir boka temaene fra kurset i kortform. Den har også plass til at du kan svare på spørsmål og skrive egne notater. Er du pårørende, kan du bruke boka som en veileder til hvordan du støtter personen med demens i hverdagen.

Boka tar utgangspunkt i Min bog om hverdagen med demens. Værktøjskasse til rådgivning, undervisning og støtte af personer med demens og pårørende. Materiellet er oversatt til norsk og tilpasset norske forhold med tillatelse fra Nationalt Videnscenter for Demens, Danmark, 2019. (© 2019 Nationalt Videnscenter for Demens). Huskeboka er utarbeidet av Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse på oppdrag fra Helsedirektoratet.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aldring og helse
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 66
ISBN: 9788280615213
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 24 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger