Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Angst

hva er du redd for? Hvorfor er angsten viktig? Hva kan du gjøre med den?

Redsel er den naturlige reaksjonen på selvinnsikt. Det er skremmende å oppdage hvor liten du selv er, og hvor stor og farlig verden kan være. Denne redselen skjuler vi for oss selv. Bare slik kan vi leve gode liv. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
Redsel er den naturlige reaksjonen på selvinnsikt. Det er skremmende å oppdage hvor liten du selv er, og hvor stor og farlig verden kan være. Denne redselen skjuler vi for oss selv. Bare slik kan vi leve gode liv. Men noen ganger kjenner vi likevel at noe truende lurer like utenfor den trygge sirkelen vi lever i. Redselen viser seg som angst - som en tilsynelatende irrasjonell frykt for noe vi vet er ufarlig, eller som en frittflytende, udefinerbar redsel. Lysten til å bli kvitt angsten er forståelig. Men hva går du glipp av hvis du prøver å overse den?

I denne boken inviterer psykolog Peder Kjøs til en utforskning av hva angsten kan fortelle deg om deg selv og om det livet du lever. Med utgangspunkt i psykologisk teori og forskning, filosofi, kunst, litteratur og erfaringer fra sitt eget liv og som terapeut i mer enn tjue år tar han for seg angstens betydning og hvordan du kan håndtere den.

Medlemsvurdering:
Tittelen til tross, denne boka er morsom og inspirerende, gir en spennende vinkling på hva angst kan være. Kjøs har fine eksempler fra eget liv og praksis som er nyttige i forsåelsen av egen og andres angst. Lettlest!

Assi

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
154
ISBN
9788248925590
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
18 x 11 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

H
HH – 29.07.2019

– Jeg oppfatter at Kjøs har skrevet denne boken mest for sin egen del. Han fokuserer stort sett på seg selv og egne utfordringer samtidig som han ser dette i sammenheng med overfladiske filiosofiske utredninger. Hadde ønsket meg en bok som gikk mer i dybden og var mer løsningsorientert . Kjøs skal ha for at an byr på seg selv. Boken er veldig lettlest

r
rekalm – 25.07.2019

– Angst

N
NN – 30.06.2019

– Angst

A
Assi – 28.05.2019

– Tittelen til tross, denne boka er morsom og inspirerende, gir en spennende vinkling på hva angst kan være. Kjøs har fine eksempler fra eget liv og praksis som er nyttige i forsåelsen av egen og andres angst. Lettlest!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Angst:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Caraval

Stephanie Garber
Innbundet 
244,- 279,-

Yoga

Maria Fürst
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv