Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den usynlige angsten

livsglede er min terapi

Linnea Løtvedt er en av landets største influenserprofiler, og kjent for å være åpen om angst og for å spre sitt budskap om positivt kroppsfokus. I Den usynlige angsten forteller hun sin personlige historie, og deler raust av egne erfaringer rundt psykisk helse. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 3 virkedager
Linnea Løtvedt er en av landets største influenserprofiler, og kjent for å være åpen om angst og for å spre sitt budskap om positivt kroppsfokus. I Den usynlige angsten forteller hun sin personlige historie, og deler raust av egne erfaringer rundt psykisk helse.

Boka handler om angsten, uroen og mørket ingen andre kan se eller føle, og setter ord på utfordringer rundt mental helse som svært mange kan kjenne seg igjen i. Unge voksne som sliter psykisk, får for lite og for sent hjelp, og de siste årene har det vært en stor økning i angst og andre psykiske lidelser hos denne gruppen. TikTok-psykolog og influenser Maria Abrahamsen bidrar gjennom hele boka med nyttige fakta og praktiske tips rundt psykisk helse og livsmestring.

Den usynlige angsten er boka for alle som ofte eller i perioder opplever at livet kjennes overveldende og kaotisk, og en viktig påminnelse om hvorfor vi må ta unges psykisk helse på alvor.

Linnea har valgt å gi hele sin royalty av boksalget til organisasjonen Mental Helse Ungdom.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
174
ISBN
9788202761608
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
22 x 16 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den usynlige angsten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fryd

Björg Thorhallsdottir
Innbundet 
262,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv