Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gi meg et smil

I denne boken følger vi Siri gjennom oppveksten som pårørende til en søster med ulike diagnoser som autisme og dyp psykisk utviklingshemming. Forfatteren gir et innblikk i de utfordringene en møter som søsken til et barn som er annerledes. Les mer

374,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
I denne boken følger vi Siri gjennom oppveksten som pårørende til en søster med ulike diagnoser som autisme og dyp psykisk utviklingshemming. Forfatteren gir et innblikk i de utfordringene en møter som søsken til et barn som er annerledes. Det handler om å ha huset fullt av fremmede fagfolk. Om slitne foreldre, skolekamerater som ikke forstår, stirrende folk på gaten - og den ubeskrivelige smerten i hodet og i hjertet når lillesøster, midt i en lek, lugger hardt. Men det handler også om ekstatiske gledesstunder - som den første gangen Silje plukker opp sin egen spiseskje, nynner en sang, eller legger hodet bakover og ler en rungende latter - og om viktigheten av å ta vare på disse uventede, unike øyeblikkene.

Siri Grundnes Brodahl er innom en rekke essensielle temaer og et bredt spekter av komplekse følelser i sin skildring fra oppveksten. Som voksen reflekterer hun over det familien hennes har vært igjennom, og deler sin erfaring i håp om å skape økt kunnskap og innsikt. Psykiater Anne Kristine Bergem er tidligere fagrådgiver i BarnsBeste og har bidratt med en egen fagdel om søsken som pårørende.

Detaljer

Forlag
Hertervig forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
117
ISBN
9788282161800
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
22 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gi meg et smil:

Tim

Gro Raugland
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv