Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Inn med idiotene, eller hvordan vi lærte å forstå verden

Fire år gammel begynte Kamran Nazeer på en spesialskole for autistiske barn i New York. Tjueto år senere bestemmer han seg for å besøke noen av de gamle klassekameratene. Selv er han i jobb som rådgiver for den britiske regjeringen. Les mer

149,-
Paperback
Utsolgt
Fire år gammel begynte Kamran Nazeer på en spesialskole for autistiske barn i New York. Tjueto år senere bestemmer han seg for å besøke noen av de gamle klassekameratene. Selv er han i jobb som rådgiver for den britiske regjeringen. Hvordan har det gått med de andre? Inn med idiotene er en velskrevet, bevegende og opplysende bok som viser hvor variert autistenes livserfaring er. De er verken idioter eller genier, men mennesker som må jobbe ekstra hardt for å klare å delta i verden.

Medlemsvurdering:
Boka "inn med idiotene" av Kamran Nazeer er en selvbiografisk bok. Den handler om hvordan Nazeer, som selv er autist, og tre av hans autistiske klassekamerater har kommet seg fram i livet etter å ha tilbringt sine tidlige år på en spesialskole. Boka er personlig, sterk og bevegende. Den er velformulert og det er brukt et levende og flytende språk. Du føler med personene både i sorg og i glede. Og etter å ha lest boka ferdig, sitter du igjen med et sterkt inntrykk av hvordan disse personene har måttet jobbet ekstra hardt for å oppfylle deres drømmer. En fantastisk bok! Anbefales på det varmeste!

LM

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
187
ISBN
9788253031262
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Originaltittel
Send in the idiots
Format
13 x 21 cm

Kunders vurdering

L
LM – 18.08.2007

– Boka "inn med idiotene" av Kamran Nazeer er en selvbiografisk bok. Den handler om hvordan Nazeer, som selv er autist, og tre av hans autistiske klassekamerater har kommet seg fram i livet etter å ha tilbringt sine tidlige år på en spesialskole. Boka er personlig, sterk og bevegende. Den er velformulert og det er brukt et levende og flytende språk. Du føler med personene både i sorg og i glede. Og etter å ha lest boka ferdig, sitter du igjen med et sterkt inntrykk av hvordan disse personene har måttet jobbet ekstra hardt for å oppfylle deres drømmer. En fantastisk bok! Anbefales på det varmeste!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Inn med idiotene, eller hvordan vi lærte å forstå verden:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-

Råta

Siri Pettersen
Innbundet 
299,- 329,-

SingSang

Veronica Zimmer
Produkt bestående av flere enkeltprodukter 
271,- 298,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv