Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Det dagblinde folket

sjølvbiografi

I Det dagblinde Folket gir Helge Ferstad lesaren ein unik innsikt i fortvilinga, maktesløyse og smerta ein person med bipolar sjukdom kan oppleve. Sjølvutleverande og med stor integritet, set han namn på denne smerta, og skildrar også på innsiktsfullt vis tragedien som skjer når hjelparens evne til å skjøne og respektere delar av den sjuke sin tankegang sviktar. Les mer

305,-

349,- Spar: 44,-

Sendes innen 3 virkedager
I Det dagblinde Folket gir Helge Ferstad lesaren ein unik innsikt i fortvilinga, maktesløyse og smerta ein person med bipolar sjukdom kan oppleve. Sjølvutleverande og med stor integritet, set han namn på denne smerta, og skildrar også på innsiktsfullt vis tragedien som skjer når hjelparens evne til å skjøne og respektere delar av den sjuke sin tankegang sviktar.

Denne boka burde bli pensum for alle som har arbeidet sitt innan psykisk helsevern. Og dei sterke skildringane vil kunne vekke både gjenkjenning og aha-opplevingar hos mange lesarar - både dei som er råka av sjukdomen, dei som er nærperson, og dei som er hjelparar.

Men Det dagblinde Folket er også eit skjønnlitterært verk, med drivande tekst, poengterte skildringar og vellukka bruk av metaforar. Alt dette på bakteppet av ei bøn om gjensidig respekt oss menneskje imellom.

Arne Ruset
Psykiater/forfattar

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
286
ISBN
9788230025468
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
21 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det dagblinde folket:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Memoria
Ny!

Memoria

David Lagercrantz
Innbundet 
349,- 399,-
 
Kokong
199,-

Kokong

Eystein Hanssen
Innbundet 
199,- 399,-
 

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv