Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Type 1 diabetes hos barn, ungdom og unge voksne

bli ekspert på din egen diabetes

Type 1 diabetes hos barn, ungdommer og unge voksne viser deg hva du i praksis må kunne for selv å ta hånd om din diabetes. Ragnar Hanås er en av verdens fremste eksperter på barnediabetes. I denne boka skriver han direkte til deg som har diabetes. Les mer

639,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Type 1 diabetes hos barn, ungdommer og unge voksne viser deg hva du i praksis må kunne for selv å ta hånd om din diabetes. Ragnar Hanås er en av verdens fremste eksperter på barnediabetes. I denne boka skriver han direkte til deg som har diabetes. Noen ganger skriver han til dine foreldre og familie. Andre steder i boka finnes informasjon til personer rundt deg, for eksempel legen, sykepleieren, ernæringsspesialisten eller læreren din. Noen viktige spørsmål som besvares er: Hva skjer i kroppen når du får diabetes? Hvordan påvirker diabetes dagliglivet ditt? Og hva kan du selv gjøre for å forebygge komplikasjoner av diabetes? Med denne boka blir du ekspert på egen diabetes.

Boka er skrevet for barnefamilier, ungdommer og unge voksne med insulintrengende diabetes. Den er også nyttig for studenter og alle som kommer i kontakt med personer som har diabetes, både leger, sykepleiere, ernæringsfysiologer, barnehage- og skoleansatte, helsesøstre og annet helsepersonell.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
418
ISBN
9788202699222
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Typ 1 diabetes hos barn, ungdomar och unga vuxna
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Type 1 diabetes hos barn, ungdom og unge voksne:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
409,- 449,-

Aalto

Louna Lahti
Innbundet 
251,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv