Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

21. juli

en kjærlighetshistorie fra Utøya

«21. juli - en kjærlighetshistorie fra Utøya» er en fortelling fra virkeligheten om kjærlighet og sorg, om livet og døden. Vi blir kjent med Guro Vartdal Håvoll og Kristoffer Berg, som delte en uvurderlig og altfor kort tid sammen. Les mer

159,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
«21. juli - en kjærlighetshistorie fra Utøya» er en fortelling fra virkeligheten om kjærlighet og sorg, om livet og døden. Vi blir kjent med Guro Vartdal Håvoll og Kristoffer Berg, som delte en uvurderlig og altfor kort tid sammen. Historien har sitt utspring i tragedien på Utøya, men fokuset er likevel ikke hendelsene her. Berg vektlegger fremfor alt de gode minnene og hvordan 21. juli ble den viktigste dagen av dem alle. I boken filosoferer han også over livet fra ståstedet til et ungt og sorgfylt sinn. Hvordan takles et mørke og en sorg så stor? Hva vil det si å ha følelser for noen som ikke er her lenger? Og lever kjærestens bevissthet videre etter døden?

Boken er en forevigelse av Guros minne og på samme tid en annerledes og viktig fortelling om tragedien som rammet oss alle.

«Det er tungt å skrive disse ordene, men jeg håper det også kan være viktig. For selv i de mørkeste stunder finnes det lys, håp og trøst.»

Medlemsvurdering:
På tross av de grusomme hendelsene i boka er dette en av de mest romantiske og fineste historiene jeg har lest. Rørende og viktig bok!

Annfrid Jensen

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203293689
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

A
Annfrid Jensen – 19.07.2021

– På tross av de grusomme hendelsene i boka er dette en av de mest romantiske og fineste historiene jeg har lest. Rørende og viktig bok!

Oppdag mer

Bøker som ligner på 21. juli:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv