Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Å miste et barn

"Å miste et barn" er en samling beretninger der foreldre deler sine historier om hvordan de opplevde - og kom seg igjennom - det katastrofale tapet det er å miste et barn. Det er en bok om sorgmestring, og om å akseptere at alle sørger ulikt. Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
"Å miste et barn" er en samling beretninger der foreldre deler sine historier om hvordan de opplevde - og kom seg igjennom - det katastrofale tapet det er å miste et barn. Det er en bok om sorgmestring, og om å akseptere at alle sørger ulikt. Fortellingene er alle skrevet i et tydelig, men nøkternt språk, og de henvender seg til omgivelsene gjennom fine beskrivelser av hvordan man kan være til hjelp når noen i ens nærhet opplever det verst tenkelige. «Snakk om barnet», sier flere av dem. «De er alltid med oss, også når sorgen er til å bære.»

Redaktøren for boken, Wenche F. Spjelkavik, mistet selv sønnen i en trafikkulykke. Hun meldte seg inn i en selvhjelpsgruppe for foreldre i samme situasjon, og forsto raskt at noe av det viktigste de gjorde i hverandres selskap, var å dele historier. Historier lindrer, og hun så et behov for en samling som dette. Slik ble boken "Å miste et barn" til, og det er redaktøren og forfatternes håp at den vil kunne være til hjelp for pårørende, helsevesen og andre som møter foreldre i sorg.

Atle Dyregrov, professor i psykologi og nestor innen katastrofepsykologi, har skrevet forordet til boken.

Medlemsvurdering:
Å miste er barn er alle foreldres mareritt , vi mistet vår 18 åring i leukemi, september 2016.. Å lese denne boka og historiene er gjenkjennbart, man oppdager at følelser og tanker man har er ganske så normale ..

Kari Anne Rosenvinge

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider
127
ISBN
9788253039640
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
22 x 16 cm

Kunders vurdering

K
Kari Anne Rosenvinge – 20.04.2017

– Å miste er barn er alle foreldres mareritt , vi mistet vår 18 åring i leukemi, september 2016.. Å lese denne boka og historiene er gjenkjennbart, man oppdager at følelser og tanker man har er ganske så normale ..

Oppdag mer

Bøker som ligner på Å miste et barn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Vennemat

Ida Marie Aamot Storbakken
Innbundet 
363,- 399,-

De der

Joyce Carol Oates
Innbundet 
375,- 429,-
 
Isbryter
249,-

Isbryter

Kristina Ohlsson
Innbundet 
249,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv