Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Alt det vakre

en selvbiografi

«Sjokkerende ærlig | Hunter Biden forteller en sterk historie om død, alkohol og narkotika i sin erindringsbok.»

Dagbladet

«Jeg kommer fra en familie som er blitt sammensveiset av tragedier og knyttet til hverandre med en særegen, usvikelig kjærlighet.» skriver Hunter Biden i sin dypt rørende selvbiografi, som på engelsk har tittelen Beautiful Things. Les mer

379,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
«Jeg kommer fra en familie som er blitt sammensveiset av tragedier og knyttet til hverandre med en særegen, usvikelig kjærlighet.» skriver Hunter Biden i sin dypt rørende selvbiografi, som på engelsk har tittelen Beautiful Things. I boken forteller han en oppsiktsvekkende historie om avhengighet, tap og selvopprettholdelse. Alt det vakre viser usminket hvordan Hunter Biden i årene etter broren Beaus død henfalt til stoffmisbruk, og gir et smertefullt innblikk i hans lange og tunge vei til rusfrihet. Det er en bok om en helt spesiell familie, med en helt spesiell historie. Det er også en fortelling om Joe, en helt spesiell far, som etter kona og datterens brå og tragiske død, måtte kombinere livet som nyvalgt senator med en tilværelse som alenefar for to små gutter. At den samme faren skulle ende opp som USAs 46. president gjør Alt det vakre til en desto mer bemerkelsesverdig bok. Sjelden har en sittende president og hans familie blitt skildret så hudløst og kjærlig fra innsiden.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202723781
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Beautiful things

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Sjokkerende ærlig | Hunter Biden forteller en sterk historie om død, alkohol og narkotika i sin erindringsbok.»

Marius Wulfsberg, Dagbladet

«Hunter Bidens selvbiografi er gripende og galgenhumoristisk | Borer i skam og rusmisbruk med en ståpåvilje av knausgårdske dimensjoner.»

Ingunn Økland, Aftenposten

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Alt det vakre:

Se flere

Logg inn

Handlekurv