Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gi sorgen rom

men ikke gi den hele rommet : våre erfaringer med ventesorg

Ord føles ofte så fattige og små i møte med sorg.
Det er ikke annerledes i møte med den sorgen som en vet skal komme. «Ventesorg» kaller Laila og Tarald Ueland det når en vet at adskillelsen kommer, men ikke helt når. Les mer

218,-

249,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Ord føles ofte så fattige og små i møte med sorg.
Det er ikke annerledes i møte med den sorgen som en vet skal komme. «Ventesorg» kaller Laila og Tarald Ueland det når en vet at adskillelsen kommer, men ikke helt når. Ekteparet Ueland levde med en forventet sorg over sin kreftsyke voksne datter i seks år. Senere har de lang erfaring med samtaler med mennesker i liknende situasjoner. I denne boka deler de raust av sine erfaringer og kunnskaper om å leve med «den sorgen der en sjelden får blomster». I korte konsise kapitler tar de oss med inn i sorgens mange landskaper, slik at det skal være til hjelp og styrke for andre. Boka er varm, personlig og god å ha med til stille pauser. «Den ensomme sorgen» får her en medvandrer.

Den prisbelønte fotografen Atle Helland har tatt de vakre bildene i boken som stimulerer til videre meditasjon over «den lange vakten». Han har sitt eget studio på Valen i Sunnhordland. I det som i dag heter NM i foto i Norsk selskap for fotografi er Helland den høgst premierte fotograf siden 1928.

Detaljer

Forlag
Ventura
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
39
ISBN
9788283651614
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
18 x 18 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gi sorgen rom:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv