Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Glimt av himmel

betraktninger om tro og liv

Korte betraktninger og bibeltekster til oppbyggelse for leseren. Idar har gjennom sin jobb møtt mange mennesker i siste fase av livet. Her deler han hvordan disse stundene var. Gjennom deres måte å håndtere alvorlig sykdom, relasjoner til sine nærmeste, og sist, men ikke minst, spørsmål om tvil og tro, har de noe å meddele oss. Les mer

136,-

149,- Spar: 13,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Korte betraktninger og bibeltekster til oppbyggelse for leseren. Idar har gjennom sin jobb møtt mange mennesker i siste fase av livet. Her deler han hvordan disse stundene var. Gjennom deres måte å håndtere alvorlig sykdom, relasjoner til sine nærmeste, og sist, men ikke minst, spørsmål om tvil og tro, har de noe å meddele oss. Ikke alle har hatt en trygg trosforankring i møte med det som kommer. Dette er en bok som gir håp om en lys fremtid.

Idar Simonsen er institusjonsprest i Bergen. Han har arbeidet som sykehusprest, menighetsprest og folkehøyskolelærer. Idar har dessuten vært reiseleder på 30 turer til Israel og er frivillig medarbeider i Den Norske Israelsmisjon. Han har vært bidragsyter på diverse kurs innen livsmestring og livsglede og kommunikasjon og formidling, og er medforfatter til bøkene Faste steg, En verdig alderdom og Boker Tov.

Detaljer

Forlag
Ventura
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
149
ISBN
9788283651157
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Glimt av himmel
Format
18 x 18 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Glimt av himmel:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv