Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Odin

en mors kamp for sin sønn

«Det hjelper ikke å si ifra, de gjør ikke noe uansett» var noe av det siste 13-år gamle Odin sa før han avsluttet sitt eget liv. Med et sterkt ønske om at andre ikke skal oppleve det samme, forteller moren historien om Odin som ble mobbet og familiens sorg. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
«Det hjelper ikke å si ifra, de gjør ikke noe uansett» var noe av det siste 13-år gamle Odin sa før han avsluttet sitt eget liv. Med et sterkt ønske om at andre ikke skal oppleve det samme, forteller moren historien om Odin som ble mobbet og familiens sorg. Om maktesløsheten når man ikke blir hørt og systemer er viktigere enn menneskene. Barn må bli sett og tatt på alvor.

Medlemsvurdering:
En rørende bok som treffer en rett i hjerte. Dette er en bok som bør leses av både private og profesjonelle, alle har noe de kan lære av denne i boken i kampen mot mobbing. Anbefales på det varmeste.

Lise Emilia Martinsen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202503390
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

L
Lise Emilia Martinsen – 17.03.2016

– En rørende bok som treffer en rett i hjerte. Dette er en bok som bør leses av både private og profesjonelle, alle har noe de kan lære av denne i boken i kampen mot mobbing. Anbefales på det varmeste.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Odin:

Se flere

Logg inn

Handlekurv